• NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE ANKETIRA POSLODAVCE

    ZRENJANIN – Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) od 1. novembra sprovodi „Anketu poslodavaca 2016“, u cilju kontinuiranog praćenja potreba tržišta rada. Anketom će biti obuhvaćeno oko 5.000 poslodavaca iz svih oblasti rada. „Apelujemo na kompanije kojima ćemo se uskoro obratiti da učestvuju u ovom istraživanju i da u razgovoru sa našim anketarima obezbede tražene podatke. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE ANKETIRA POSLODAVCE

    ZRENJANIN – Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) od 1. novembra sprovodi „Anketu poslodavaca 2016“, u cilju kontinuiranog praćenja potreba tržišta rada. Anketom će biti obuhvaćeno oko 5.000 poslodavaca iz svih oblasti rada.

    anketa

    „Apelujemo na kompanije kojima ćemo se uskoro obratiti da učestvuju u ovom istraživanju i da u razgovoru sa našim anketarima obezbede tražene podatke. Budući da se radi o istraživanju od nacionalnog značaja, dragocena je i podrška predstavnika najbrojnijih asocijacija poslodavaca i socijalnih partnera NSZ – Privredne komore Srbije, Unije poslodavaca, Asocijacije malih i srednjih preduzeća, u smislu aktivacije, odnosno boljeg odziva njihovih članova. Bez vaše podrške ne možemo uspeti, pa vas pozivamo da zajedno izađemo u susret izazovima koje pred nas postavljaju novi trendovi na tržištu rada“, navodi se u saopštenju koje je redakciji portala zrenjaninski.com dostavila Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala u Zrenjaninu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija