• Na ZrBizNetu i dečja pijaca i zanatski market a biće i degustiranja

    Jedan od ciljeva ovogodišnje međunarodne privredne manifestacije ZrBizNet jeste i promocija preduzetništva među decom i mladima. Zato su se organizatori manifestacije potrudili da za najmlađe i nešto malo starije pripreme raznovrstan edukativni i zabavni program.     U četvrtak 20. septembra, osnovnoškolci i srednjoškolci moći će da upoznaju svet virtuelne realnosti, rad 3D štampača i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na ZrBizNetu i dečja pijaca i zanatski market a biće i degustiranja

    Jedan od ciljeva ovogodišnje međunarodne privredne manifestacije ZrBizNet jeste i promocija preduzetništva među decom i mladima.

    Zato su se organizatori manifestacije potrudili da za najmlađe i nešto malo starije pripreme raznovrstan edukativni i zabavni program.

     

     

    U četvrtak 20. septembra, osnovnoškolci i srednjoškolci moći će da upoznaju svet virtuelne realnosti, rad 3D štampača i drugih mašina.

     

    Prva Dečja pijaca održaće se u Karađorđevom parku u subotu, 22. septembra. Od 10 do 12 sati, mališani će prodavati knjige, igračke i garderobu. Biće organizovano crtanje karikatura, crtanje po licu, naučne radionice, modna revija sportske opreme.

     

    U toku trajanja dečje pijace svako dete, posetilac Dečje pijace, potencijalni je dobitnik jedne od sledećih nagrada:

    Moto Dane – trotinet

    Rafaelo – rođendanska torta, dva vaučera

    Stražilovo – dva paketa školskog pribora

    Detex – paket (igračka i garderoba)

    Greenfield – večera za porodicu i propusnica za igraonicu – vaučer

    Didi – sporski dres – vaučer

    Didi – komplet trenerke – vaučer

    Suvenir 023 – dva paketa dečijih suvenira (jastuk, šolja, peškir, ogledalce).

     

    U četvrtak 20. septembra od 12 do 18 časova i u petak 21. septembra od 16 do 21 časova u Karađorđevom parku biće održana degustacija gastronomskih specijaliteta iz različitih regiona Srbije, uz zabavni program.

     

    Evo samo dela onoga što organizatori pripremaju, tek da vam čula prorade:

    Miša Varenika iz “Čarde na kraju sveta” će kuvati ribllji paprika, ekipa iz Bečeja jagnjeći paprika čobanac, biće tu i svinjskog paprikaša, ekipa “Banatske kuće” kuvaće paprika od divljači, biće i langoša i krutoša…Sve to uz degustaciju domaće rakije, domaćeg vina i piva… Zaboravite na kuvanje i dobro se zabavite, poručuju organizatori.

     

    Takođe u Karađorđevom parku i u četvrtak i u petak svoje proizvode predstaviće više od 50 zanatlija iz cele Vojvodine. U petak, market zanatskih proizvoda biće održan u Karađorđevom parku od 16 do 21 sat.

     

     

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija