• Na Zrbiznet-u izlagačke štandove imaće mnogobrojni zrenjaninski preduzetnici

    Na ovogodišnjoj privrednoj manifestaciji ZRBIZNET svoje izlagačke štandove imaće mnogobrojni zrenjaninski preduzetnici.   Neke od njih pitali smo šta za njih znači učešće na sajmovima.   Štand na ZRBIZNET-u imaće zrenjaninska firma „Helena Graf“ koja se bavi proizvodnjom i trgovinom sredstvima za higijenu.   O tome šta za „Helenu Graf“ znači učešće na ZRBIZNET-u govori […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na Zrbiznet-u izlagačke štandove imaće mnogobrojni zrenjaninski preduzetnici

    Na ovogodišnjoj privrednoj manifestaciji ZRBIZNET svoje izlagačke štandove imaće mnogobrojni zrenjaninski preduzetnici.

     

    Neke od njih pitali smo šta za njih znači učešće na sajmovima.

     

    Štand na ZRBIZNET-u imaće zrenjaninska firma „Helena Graf“ koja se bavi proizvodnjom i trgovinom sredstvima za higijenu.

     

    O tome šta za „Helenu Graf“ znači učešće na ZRBIZNET-u govori Radovan Antin, vlasnik i direktor.

     

    – Nastupi na sajmovima su za našu delatnost jako dobra stvar – komentariše Antin nastup na predstojećem ZRBIZNET-u. – Iako internet preuzima deo promocije, sajmovi su za nas odlična stvar. Na ZRBIZNET- u ćemo nastupiti sa naše dve nove robne marke – GLOW, robna marka kućne hemije, i GRAZIE, linija kozmetičkih preparata. Sa već postojećom robnom markom HELA, namenjenoj javnim nabavkama, mislimo da smo učvrstili svoju poziciju na tržištu, ističe Antin.

     

    Stevan Mečkić
    Stevan Mečkić

     

    – Sajmovi su jako dobra stvar za promociju onoga što radimo – siguran je Stevan Mečkić, vlasnik i direktor zrenjaninske firme „Mis komerc“, koja se bavi trgovinom kancelarijskim materijalom, a ima i svoju štampariju.

     

    Mečkić kaže da sajmovi apsolutno imaju smisla.

     

    – Sigurno je da direktni kontakti sa kupcima i dalje mnogo znače, bez obzira što ste dugo na tržištu i što mislite da većina zna čime se bavite. Malim preduzećima, kao što je moje, problem može da bude to što od nas malo neko mora biti na sajmu, a ne u firmi. Dakle, kratki i dobro organizovani sajmovi su pun pogodak, kaže Mečkić.

     

    Aleksandar Žarkov
    Aleksandar Žarkov

     

    Svoje proizvode, istina specifične, predstaviće i firma YuTeam Software, a o značaju privredno – sajamskih manifestacija govori jedan od vlasnika Aleksandar Žarkov.

     

    – Mi proizvodimo, ako može tako da se kaže, integrisane informacione sisteme prilagođene potrebama korisnika, odnosno namenske softvere koji zadovoljavaju specifičnosti firme. ZRBIZNET je prilika da promovišemo svoje proizvode, posebno jedan nov program pod nazivom „Knjiga polja“ – kaže Žarkov. – Ništa još ne može da zameni razgovor lice u lice sa potencijalnim korisnicima naših usluga. Poverenje koje se stiče u takvim kontaktima nezamenjivo je i važan je deo buduće saradnje. Zato se nismo dvoumili kad smo dobili poziv za učešće na ZRBIZNET-u, ističe Žarkov.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]