• Na tržištu rada se pojavile nove firme koje nude posao u Zrenjaninu

    Na tržištu rada ove nedelje su se pojavile nove firme koje nude posao u Zrenjaninu. Evo koje oglase za posao smo izdvojili za danas.   Poslodavac GIK „Intergradnja Banat Group“ Zrenjanin traži radnike za više radnih pozicija. Potrebno je pet zidara, pet rukovalaca građevinskih mašina, pet armirača, pet tesara i 10 pomoćnih građevinskih radnika. Poslovi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na tržištu rada se pojavile nove firme koje nude posao u Zrenjaninu

    Na tržištu rada ove nedelje su se pojavile nove firme koje nude posao u Zrenjaninu. Evo koje oglase za posao smo izdvojili za danas.

     

    Poslodavac GIK „Intergradnja Banat Group“ Zrenjanin traži radnike za više radnih pozicija. Potrebno je pet zidara, pet rukovalaca građevinskih mašina, pet armirača, pet tesara i 10 pomoćnih građevinskih radnika. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 533 913.

     

    „Valis plus inženjering“ DOO Valjevo, ogranak konačiste „Vali“ Zrenjanin, zapošljava recepcionara za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 0200 583.

     

    „Higum“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva radnika sa srednjom stručnom spremom elektro ili mašinskog smera. Poželjno je radno iskustvo, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 580 600.

     

    Welnes centar „Peta zvezdica“ Zrenjanin traži dva fizioterapeuta – masera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Rad je smenski, a oglas je otvoren do 1. maja. Kontakt telefon je 063 466 440.

     

    DOO „Miltrade group 023“ Zrenjanin zapošljava dva automehaničara, za rad na popravci putničkih i lakih teretnih vozila. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 430 19 09.

     

    Poslodavac „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži vozača kamiona sa vozačkom dozvolom B i C kategorije. Posao je na određeno vreme. Istom poslodavcu potreban je i šef maloprodaje, sa šestim ili sedmim stepenom školske spreme. Radni odnos je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 533 890.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija