• Na spisku poslodavaca koji traže radnike i neke poznate zrenjaninske firme

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava dva diplomirana mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo, sa pet godina radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži dva metalofarbara – lakirera, kao i jednog pomoćnog radnika, takođe […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na spisku poslodavaca koji traže radnike i neke poznate zrenjaninske firme

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava dva diplomirana mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo, sa pet godina radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži dva metalofarbara – lakirera, kao i jednog pomoćnog radnika, takođe na određeno vreme.

     

    „Banat seme“ AD Zrenjanin traži 10 radnika u proizvodnji, radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin traži 30 štoperki, krojača i pomoćnih radnika. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 10 60 796.

     

    PR „Trgovina Sirpek“ Zrenjanin zapošljava četiri vozača teretnjaka, sa C kategorijom. Potrebno je 12 meseci radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 35 95 755.

     

    „Gomex“ DOO Zrenjanin ima otvoren oglas kojim traži četiri prodavca – kasira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „TM Transport Jovanović“ Zrenjanin traži vozača teretnjaka sa C i E kategorijom i 12 meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 501 469.

     

    „Don Don“ DOO Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet pekara i 10 radnika u pekarskoj proizvodnji, za rad u Zrenjaninu. Poslovi su na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Maksimović gradnja“ DOO Zrenjanin zapošljava tri tesara, tri zidara i tri pomoćna radnika u građevini. Poslovi su na neodređeno vreme, a kandidati se pozivaju da prijave lično dostave u sedištu firme u Gimnazijskoj 18.

     

    „WMW“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet prodavaca za rad na benzinskoj pumpi. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 511 630.

     

    DOO „Carska bašta“ Zrenjanin traži tri magacionera u magacinu voća i povrća. Posao je na određeno vreme.

     

    SR „M&N gradis“ Ečka oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri pomoćna radnika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    „Novares Serbia“ DOO Zrenjanin traži 20 radnika u proizvodnji, za mašinom za brizganje plastike. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 315 02 81.

     

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin objavio je oglas kojim traži doktora medicine – specijalistu u mikrobiološkoj dijagnostici, kao i jednog laboratorijskog tehničara u dijagnostici. Poslovi su na određeno vreme.

     

    „Dast inox“ DOO traži osam bravara za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se traži znače čitanja tehničkih crteža i trogodišnje radno iskustvo, a posao je na određeno vreme.

     

    PR „Nanini konaci“, usluge smeštaja Zrenjanin, zapošljava dve medicinske sestre, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme. Isti poslodavac zapošljava i čistača prostorija, na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 417 18 47.

     

    „M.B.T.Z.“ Zrenjanin traži diplomiranog inženjera za zaštitu na radu. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 522 416.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija