• Na prodaju troiposobna kuća u zrenjaninskom naselju Duvanika (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je troiposobna kuća u zrenjaninskom naselju Duvanika.   Kuća je sa potkrovljem. Izgrađena je na placu površine 2,5 ara, površina joj je 174 kvadrata, a na placu se nalazi i pomoćni objekat od 32 kvadrata.   Pročitajte još: Na prodaju kuća sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju troiposobna kuća u zrenjaninskom naselju Duvanika (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je troiposobna kuća u zrenjaninskom naselju Duvanika.

     

    Kuća je sa potkrovljem. Izgrađena je na placu površine 2,5 ara, površina joj je 174 kvadrata, a na placu se nalazi i pomoćni objekat od 32 kvadrata.

     

    Pročitajte još: Na prodaju kuća sa dve stambene jedinice u naselju Zeleno polje (Foto)

     

    U prizemlju kuće se nalaze hodnik, kupatilo, dnevni boravak sa radnim delom kuhinje i trpezarija. U donjem delu kuće se nalaze dve spavaće sobe od kojih se kroz jednu prolazi. Potkrovlje ima isti raspored prostorija. Kupatilo u potkrovlju je iz novijeg perioda.

     

     

    Na podovima u sobama je postavljen parket. Kroz kuću je razvučen plin, grejanje je na plinske peći. Ugrađene su tri klime. Postavljena je PVC stolarija.

     

    Kuća je dvojna, ali sa razdvojenim objektima, ulazom i svim priključcima.

     

    Kuća u naselju Duvanika košta 45.000 evra.

     

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija