• NA PRODAJU STARA KUĆA U MILETIĆEVOJ ULICI

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje vašoj pažnji preporučuju staru kuću, predviđenu za rušenje, koja se nalazi u Miletićevoj ulici. Miletićeva ulica je opet postala zanimljiva kao ulica u kojoj se nalaze poslovne zgrade, razne vrste malih i velikih lokala, zanatskih radionica… Stara kuća koja je predviđena za rušenje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA PRODAJU STARA KUĆA U MILETIĆEVOJ ULICI

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje vašoj pažnji preporučuju staru kuću, predviđenu za rušenje, koja se nalazi u Miletićevoj ulici.

    Miletićeva ulica je opet postala zanimljiva kao ulica u kojoj se nalaze poslovne zgrade, razne vrste malih i velikih lokala, zanatskih radionica…

    Stara kuća koja je predviđena za rušenje idealan je objekat za neku od tih delatnosti. Širina placa od oko 16 – 17 metara, plac koji izlazi na dve ulice (Kumanovsku), omogućuje da se izgradi kružna saobraćajnica sa odličnim pristupnim tačkama za kamione i dostavu razne vrste robe.

    Plac ima 734 kvadrata. Postoji mogućnost da se iskoriste komunalije i to od stambenog objekta od 126 kvadrata i još od pomoćnog – 34 kvadrata.

    Cena ove kuće je 50.000 evra.

    Za dodatne informacije u vezi sa ovom, ali i drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“ koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]