• Na prodaju stan u jednom od najlepših zrenjaninskih naselja (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo jedan poseban stan.   Stan od 70 kvadrata se nalazi u novoj zgradi, u jednom od najlepših zrenjaninskih naselja. Ima dve spavaće sobe i prostrani dnevni boravak.   Kuhinja je odvojena od dnevne sobe i spojena je sa trpezarijom. Kupatilo ima ugrađenu kadu. Grejanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju stan u jednom od najlepših zrenjaninskih naselja (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo jedan poseban stan.

     

    Stan od 70 kvadrata se nalazi u novoj zgradi, u jednom od najlepših zrenjaninskih naselja. Ima dve spavaće sobe i prostrani dnevni boravak.

     

    Kuhinja je odvojena od dnevne sobe i spojena je sa trpezarijom. Kupatilo ima ugrađenu kadu. Grejanje je centralno, priključeno na „Gradsku toplanu“. Na podovima je tarket. Stan ima terasu.

     

    Cena ovog stana je 48.000 evra.

     

    Možda ovaj novi prostrani stan u novoj zgradi čeka baš vas.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]