• NA PRODAJU STAN NA BAGLJAŠU, U BLIZINI AVIV PARKA

    ZRENJANIN – Agencija „Gsigma“ po izuzetno povoljnoj ceni nudi na prodaju stan na Bagljašu, u neposrednoj blizini Aviv Parka Zrenjanin. U agenciji kažu, ukoliko ga kupite na kredit, rata će vam biti niža od kirije. Stan je odmah useljiv. Jednoiposoban stan je od 49 kvadrata, sa prostranim dnevnim boravkom i trpezarijom, opremljenim kupatilom, lepom velikom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA PRODAJU STAN NA BAGLJAŠU, U BLIZINI AVIV PARKA

    ZRENJANIN – Agencija „Gsigma“ po izuzetno povoljnoj ceni nudi na prodaju stan na Bagljašu, u neposrednoj blizini Aviv Parka Zrenjanin. U agenciji kažu, ukoliko ga kupite na kredit, rata će vam biti niža od kirije. Stan je odmah useljiv.

    stan-gsigma

    Jednoiposoban stan je od 49 kvadrata, sa prostranim dnevnim boravkom i trpezarijom, opremljenim kupatilom, lepom velikom terasom, parketom, centralnim grejanjem. Uknjižen je i pogodan za kupovinu uz pomoć stambenog kredita.

    Stan se prodaje po ceni od 18.000 evra.

    Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22, ili na telefon 023 605 – 556 i 064 175 69 84.

    Više informacija možete pronaći na sajtu gsigma.rs

    stan-gsigma

    stan-gsigma

    stan-gsigma

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija