• NA PRODAJU ODLIČAN STAN U NAFTAŠKOJ ZGRADI (FOTO)

    ZRENJANIN – Ovakva prilika se retko ukaže pa je zato nemojte propusti. Agencija za nekretnine „Gsigma“ na prodaju nudi odličan stan u „Naftaškoj zgradi“ na magistrali, u najstrožem centru grada. U pitanju je dvosoban komforan stan, od 69 kvadrata na trećem spratu. Unutrašnja stolarija napravljena je od kvalitetne hrastovine, a spoljna je aluminijska, što omogućuje, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA PRODAJU ODLIČAN STAN U NAFTAŠKOJ ZGRADI (FOTO)

    ZRENJANIN – Ovakva prilika se retko ukaže pa je zato nemojte propusti. Agencija za nekretnine „Gsigma“ na prodaju nudi odličan stan u „Naftaškoj zgradi“ na magistrali, u najstrožem centru grada.

    gsigma-stan

    U pitanju je dvosoban komforan stan, od 69 kvadrata na trećem spratu. Unutrašnja stolarija napravljena je od kvalitetne hrastovine, a spoljna je aluminijska, što omogućuje, osim lepote i energetsku efikasnost. Stan ima centralno grejanje, ali sa sopstvenim plinomerom, tako da možete upravljati svojom potrošnjom i plaćati samo ono što potrošite.

    Stan je uknjižen i samim tim idealan za stambeni kredit.

    gsigma-stan

    Zgrada ima poseban vešeraj. Iza zgrade postoji parking za stanare.

    Stan se prodaje za 42.000 evra.

    Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

    Više informacija na sajtu gsigma.rs

    gsigma-stan

    gsigma-stan

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]