• Na području Privrednog suda u Zrenjaninu aktivno 55 stečajnih postupaka

    Na teritoriji koju pokriva Privredni sud u Zrenjaninu i dalje je u aktivnom statusu 55 stečajnih postupaka. Najviše preduzeća koja su u stečaju su u privatnom vlasništvu, mada ima i onih koja su i dalje u statusu društvenih preduzeća.   Od ukupno 170 stečajnih postupaka, koliko ih je pokrenuto, 93 stečajna postupka su zaključena, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na području Privrednog suda u Zrenjaninu aktivno 55 stečajnih postupaka

    Na teritoriji koju pokriva Privredni sud u Zrenjaninu i dalje je u aktivnom statusu 55 stečajnih postupaka. Najviše preduzeća koja su u stečaju su u privatnom vlasništvu, mada ima i onih koja su i dalje u statusu društvenih preduzeća.

     

    Od ukupno 170 stečajnih postupaka, koliko ih je pokrenuto, 93 stečajna postupka su zaključena, a 22 obustavljena.

     

    Što se tiče preduzeća u stečaju koja su u privatnom vlasništvu, najviše stečajeva otvoreno je 2011. godine – 34. Kod društvenih, najviše stečajeva je otvoreno 2010. godine – 12.

     

    Na spisku stečajeva koji su i dalje aktivni nalaze se velika preduzeća kao što su „Žitoprodukt“ i „Jugoremedija“, koja još nisu prodata.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija