Ekonomija YSLAJDER

NA OVOM MESTU MOŽETE PRONAĆI BROJNE OGLASE ZA POSAO

posao

ZRENJANIN – Poslodavac „Transcom Woldwide“ doo Beograd traži 40 agenata za korisničku podršku. Mesto rada je Beograd, a posao je na neodređeno vreme.

 

oglase za posao

 

„Kemel“ DOO zapošljava 10 vozača teretnog motornog vozila, sa radnim iskustvom od godinu dana. Rad je terenski, posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 31. avgusta.

 

Poslodavac „Agrorit“ iz Melenaca zapošljava veći broj radnika na različitim pozicijama. Traži se 10 vozača teretnog motornog vozila, od kojih pet sa iskustvom a pet bez iskustva, kao i četiri automehaničara, od čega dvojica sa iskustvom a dvojica bez radnog iskustva. Ista firma zapošljava i četiri autoelektričara – dijagnostičara, opet dvojicu sa iskustvom i dvojicu bez iskustva. Mesto rada su Melenci, a oglas je otvoren do 30. septembra.

 

„Wiener stadtische osiguranje“ Beograd objavilo je oglas za angažovanje 10 prodavaca osiguranja na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

„BB trade“ Žitište traži sedam prodavaca, za rad na neodređeno vreme.

 

„Tenzor“ d.o.o. Ptuj, Slovenija, zapošljava pet elektroinstalatera – elektromontera, a mesto rada je Slovenija.

 

Poslodavac „Taksista Zrenjanin“ traži pet vozača taksi vozila, na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

SZ „Monta MTB“ Elemir traži rukovaoca građevinskih mašina (kejs i bager), sa radnim iskustvom. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

„O&M inženjering group“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem diplomiranog ekonomiste, zatim referenta nabavke i diplomiranog građevinskog inženjera, kao i tri bravara i dva zavarivača.

 

„Banattrans“ Klek traži vozača sa C i E kategorijom, sa dve godine dana radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i rukovaoca telehendera sa dve godine dana radnog iskustva, za posao na određeno vreme.

 

Poslodavac DOO „Madra“ zapošljava dva radnika na izradi paleta, mesto rada je Aradac, a posao je na određeno vreme.

 

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci  zapošljava na neodređeno vreme defektologa – logopeda, sa položenim ispitom i godinom dana radnog iskustva u struci. Oglašena je potreba i za zapošljavanjem dvoje doktora medicine, sa stručnim ispitom i licencom za samostalni rad. Banja prima u radni odnos i četiri medicinske sestre – tehničara, za rad na intenzivnoj nezi. Otvorena su i radna mesta radnog terapeuta i radnog terapeuta na intenzivnoj nezi. Oglas je otvoren do 23. avgusta.

 

„Fortis vita“ DOO zapošljava tri negovateljice – gerontodomaćice u domu za stara lica.

 

„Zlatni klas senior“ oglasio je potrebu za zapošljavanbjem pet trgovaca.

 

Knjigovodstvena agencija i kozmetički salon „Doxa-flover“ traži jednog manipulanta sekundarnim sirovinama. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Zrenjaninu. Ista firma traži i vozača sa C kategorijom.

 

„Bela 023“ traži dva muško – ženska frizera i kozmetičara.

 

Poslodavac „VIS Evropa“ DOO iz Zrenjanina traži dva elektroinstalatera. Potrebno je radno iskustvo u struci od dve godine, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

 

Poslodavac „DRK“ iz Nemačke objavio je oglas za zapošljavanje 10 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu. Oglas je otvoren do 1. oktobra.

 

„SBB“ DOO zapošljava tehničara za održavanje kablovske mreže. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

„Shopping fam“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem menadžera prodavnice, na neodređeno vreme i osam trgovaca, na određeno vreme.

 

Zrenjaninska SR „Jabuka“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem dva prodavca hleba i peciva, na neodređeno vreme.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz