• Na manifestaciji „Zr-biznet“ veliki broj učesnika i raznovrsni programi

    Međunarodni privredni sajam „Zr-biznet“, koji se ove godine organizuje pod sloganom „Pokreni se!“, okupiće veliki broj učesnika iz više zemalja, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije. Sajam se održava od 20. do 22. septembra u Hali „Medison“ u Zrenjaninu a tokom tri dana trajanja manifestacije na programu je obilje događaja, od stručnih predavanja, prezentacija, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na manifestaciji „Zr-biznet“ veliki broj učesnika i raznovrsni programi

    Međunarodni privredni sajamZr-biznet“, koji se ove godine organizuje pod sloganom „Pokreni se!“, okupiće veliki broj učesnika iz više zemalja, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije.

    Sajam se održava od 20. do 22. septembra u Hali „Medison“ u Zrenjaninu a tokom tri dana trajanja manifestacije na programu je obilje događaja, od stručnih predavanja, prezentacija, direktnih sastanaka, ponuda za umrežavanje i drugih aktivnosti. Manifestaciju organizuju Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Opšte udruženje preduzetnika iz Zrenjanina, Grad Zrenjanin i Regionalna privredna komora Zrenjanin.

     

    -“Zr-biznet“ je moderna privredna manifestacija koja je dobila međunarodni karakter a već u drugoj godini traži se prostor više, sve je više učesnika, i to ne samo iz Zrenjanina. Podigli smo lestvicu više, i radimo na tome da ovo bude jedan od najboljih privrednih sajmova u Srbiji, manifestacija za ugled a Grad je ta nastojanja podržao i podržavaće, jer je to i vid podrške domaćim poslodavcima – naglasio je u uvodnoj reči zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, koji se zahvalio svima koji su učesvovali u organizaciji sajma ili ga podržali. On je podsetio da je ove godine program mnogo sadržajniji i da sada ima i programe za decu.

     

    zrbiznet

     

    Predrag Stankov, direktor Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga, najavio dolazak predstavnika 12 privrednih komora iz Srbije, koje će doći u pratnji privrednika iz svog regiona, a iz inostranstva biće tu delegacije privrednih komora Bihaća, Temišvara, Vukovara Virovitice…

     

    -Dovodimo u Zrenjanin Razvojnu agenciju Srbije i Razvojnu agenciju Vojvodine, Fond za razvoj, Agenciju za izvoz i predstavnike svih državnih institucija koje mogu da pomognu privredi. Svi programi koji su otvoreni u državi Srbiji biće dostupni privrednicima ovog okruga – najavio je Stankov, ističući da činjenica da već tri nedelje nema mesta za nove sajamske prijave govori o odličnoj kampanji i organizaciji.

     

    A Goran Nešić predsednik Upravnog odbora zrenjaninskog ogranka Unije poslodavaca Srbije precizirao je da će štandova biti preko sedamdeset a više od 150 privrednika učestvovaće na sajmu, ne računajući njihove goste. Van hale biće još pedesetak zanatlija iz cele Vojvodine.

     

    U ime generalnog pokrovitelja, prodajnog lanca PerSu marketi, Dragoljub Bjeloglav, vlasnik i direktor te kompanije, izrazio je uverenje da će ova manifestacija prerasti u tradicionalnu i da će dati veliki doprinos razvoju zrenjaninske privrede.

     

    zrbiznet

     

    PerSu marketi su već na prvoj manifestaciji prepoznali ovaj sajam po vrednostima koje se neguju i u našoj kompaniji i koje su artikulisane kroz našu brend kulturu. To se može sažeti u jednoj kratkoj izjavi – Mi volimo naše mesto. Mi smo, pod sloganom „Naši smo“ pozvali sve lokalne proizvođače na saradnju, radi lakšeg plasmana u našem maloprodajnom lancu i odziv je odličan, imali smo preko sto aplikacija. Nadamo se da će kampanja koju smo pokrenuli biti dobro ispromovisana na ovoj manifestaciji a mi ćemo sve zainteresovane sa zadovoljstvom dočekati na našem štandu – poručio je Bjeloglav, uz apel Zrenjanincima da i žiteljima ovog dela Banata da budu posetioci sajma.

     

    Nikola Paskaš, direktor regionalnog ogranka OTP banke za poslove sa stanovništvom naglasio je da je OTP banka prepoznala je grad Zrenjanin kao mesto koje ima perspektivu.

     

    – Već na prvoj manifestaciji „Zrbiznet“ bili smo učesnici a utisci su bili veoma pozitivni. Ove godine je mnogo više učesnika i očekujemo da ćemo imati kontakte sa mnogima od njih, u obostranom interesu – naglasio je Paskaš, najavljujući dobru ponudu banke na sajmu.

     

    Na kraju, voditeljka konferencije Sandra Banjanin najavila je i Sajam zapošljavanja, kao i Sajam nekretnina, koji će biti deo programa ovogodišnjeg „Zr-biznet“. A Goran Nešić najavio je i nagradnu igru za posetioce sajma. Nagrade će biti dodeljene u 12 sati u subotu u hali Medison.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija