Ekonomija YSLAJDER

MV INVEST GRADI POGONE I OTVARA NOVA RADNA MESTA

potpisivanje ugovora mv invest

ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potpisao je danas ugovor sa Milanom Vidakovićem, vlasnikom i direktorom preduzeća „MV invest“, o kupovini 12.000 kvadratnih metara građevinskog zemljišta u industrijskoj zoni „Jugoistok 1“.

 

potpisivanje ugovora mv invest

 

– U prvoj fazi, na 1.500 kvadrata, podići ćemo objekat u kom će se proizvoditi čelične konstrukcije namenjene za izgradnju montažnih objekata – izjavio je nakon poptisivanja ugovora Milan Vidaković, direktor „MV investa“. – Radovi počinju u maju. Planirano je da se zaposli između 20 i 30 radnika, a ako na tržištu bude veće potražnje za našim proizvodom, zaposlićemo i do 50 radnika, istakao je Vidaković, i dodao da je izuzetno zadovoljan kako se grad odnosi prema investitorima.

 

– Najbolji dokaz da su investitori zadovoljni odnosom lokalne uprave govori činjenica da je „MV investu“ ovo druga investicija – istakao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. – Grad je usvojio strategiju razvoja u kom nove investicije, bilo strane ili domaće, imaju prioritet. Zato se trudimo da omogućimo takve uslove za investiranje i da investitorima budemo kvalitetan servis jer to garantuje i razvoj i novo zapošljavanje, istakao je Janjić.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM