• MUŽLJA DOBILA EKSPOZITURU POŠTANSKE ŠTEDIONICE (FOTO)

    MUŽLJA – U zrenjaninskom naselju Mužlja danas su gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, predsednik Izvršnog odbora banke „Poštanska štedionica“ Bojan Kekić, kao i preduzetnik Aleksandar Farkaš, svečano otvorili novu ekspozituru „Poštanske štedionice“, u ulici Hunjadi Janoša.     – Već dosta toga smo u naselju Mužlja uradili, poput otvaranja ove filijale „Poštanske štedionice“, a planiramo još […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MUŽLJA DOBILA EKSPOZITURU POŠTANSKE ŠTEDIONICE (FOTO)

    MUŽLJA – U zrenjaninskom naselju Mužlja danas su gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, predsednik Izvršnog odbora banke „Poštanska štedionica“ Bojan Kekić, kao i preduzetnik Aleksandar Farkaš, svečano otvorili novu ekspozituru „Poštanske štedionice“, u ulici Hunjadi Janoša.

     

    poštanske štedionice

     

    – Već dosta toga smo u naselju Mužlja uradili, poput otvaranja ove filijale „Poštanske štedionice“, a planiramo još aktivnosti. Verujem da će banka ovde uspešno raditi i da ćemo uskoro imati priliku da se šalteri otvaraju i u drugim delovima grada – rekao je na svečanom otvaranju gradonačelnik Janjić.

     

     

    A predsednik Izvršnog odbora banke „Poštanska štedionica“ Bojan Kekić zahvalio se lokalnoj samoupravi, kao i lično Aleksandru Farkašu, na velikom angažovanju u realizaciji ovog poduhvata.

     

    – Kroz dve akcije „Najduže se znamo“ i „Još bliže nama“ mi smo uspeli da raširimo mrežu poslovanja banke i budemo dostupni većini građana. Planiramo dalje širenje, a u srednjem Banatu otvorićemo sličan objekat u Sečnju – najavio je Kekić.

     

     

    O radu „Poštanske štedionice“ više je govorio Desimir Blašković, direktor Regionalnog centra Novi Sad ove banke. On je posebno istakao činjenicu da je „Poštanska štedionica“ prva među bankama koja u Mužlji otvara svoju organizacionu jedinicu.

     

    Nakon otvaranja ekspoziture, u prostorijama KUD „Petefi Šandor“ priređena je veoma posećena prezentacija usluga „Poštanske štedionice“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Najvažnije je da se su stručnjaci za štedionice slikali kako bi pokazali svetu da se razumeju i u te poslove. Gde će nam biti kraj? Sa njima imamo svetlu i srećnu budućnost.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]