• Motel Citadela zbog povećanog obima posla zapošljava nove radnike

    Konobar ste i želite priliku za nove izazove? Kuvar ste i želite da svoje umeće i znanje ostvarite u vrhunskim uslovima? Ovo je prilika za vas!   Renomirani zrenjaninski Motel „Citadela“, zbog povećanog obima posla, raspisuje konkurs za prijem radnika na sledeće pozicije:   Konobar – 1 izvršilac   Kuvar – 1 izvršilac   U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Motel Citadela zbog povećanog obima posla zapošljava nove radnike

    Konobar ste i želite priliku za nove izazove? Kuvar ste i želite da svoje umeće i znanje ostvarite u vrhunskim uslovima? Ovo je prilika za vas!

     

    Renomirani zrenjaninski Motel „Citadela“, zbog povećanog obima posla, raspisuje konkurs za prijem radnika na sledeće pozicije:

     

    Konobar – 1 izvršilac

     

    Kuvar – 1 izvršilac

     

    U pitanju je posao na neodređeno vreme.

     

    Poželjno je da zainteresovani kandidati poseduju radno iskustvo.

     

    Ako želite da budete deo uspešnog tima, da radite u dobroj poslovnoj atmosferi, da svoju kreativnost ispoljite u punoj meri, javite se na telefon 060 68 00 680 ili dođite lično u Motel „Citadela“, koji se nalazi na Novosadskom putu bb.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija