• MOJE FAKTURE: UNAPREDITE POSLOVANJE I UŠTEDITE VREME

    Platforma Moje Fakture (www.mojefakture.com) namenjena je privrednicima koji žele da unaprede svoje poslovanje i da sebi uštede dragoceno vreme. Glavni cilj platforme je da unapredi tehnologiju koju privrednici koriste na dnevnoj osnovi.     Osnovni deo servisa je veoma efikasan program za fakturisanje. Izdavanje novih računa i predračuna retko kada traje duže od 60 sekundi. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MOJE FAKTURE: UNAPREDITE POSLOVANJE I UŠTEDITE VREME

    Platforma Moje Fakture (www.mojefakture.com) namenjena je privrednicima koji žele da unaprede svoje poslovanje i da sebi uštede dragoceno vreme. Glavni cilj platforme je da unapredi tehnologiju koju privrednici koriste na dnevnoj osnovi.

     

    moje fakture

     

    Osnovni deo servisa je veoma efikasan program za fakturisanje. Izdavanje novih računa i predračuna retko kada traje duže od 60 sekundi. Biće Vam mnogo lakše da fakturisanje vršite kroz Moje Fakture nego da to radite iz Word-a ili Excell-a.

     

    Koristeći online aplikaciju dobićete brzo, jednostavno i maksimalno automatizovano fakturisanje. Program za fakturisanje sadrži pronalaženje klijenata po PIB-u direktno iz aplikacije, automatski obračun PDV-a, ispravno numerisanje faktura i profaktura, fakturisanje u valutama RSD, EUR i USD, fakture u PDF formatu sa Vašim logotipom i upravljanje bazom klijenata.

     

     

    Iz servisa Moje Fakture kažu:

     

    „Naša vizija je da budemo prva stanica i pouzdan tehnološki oslonac za sve dobre poslovne ideje i ljude koji su se odvažili u realizaciju svojih poslovnih vizija. Zato smo odlučili da izgradimo Moje Fakture – cloud business platformu koja obuhvata sve oblasti u kojima mislimo da možemo da doprinesemo: program za račune i operativno poslovanje koji uključuje fantastičnu korisničku podršku, blog sa sadržajem edukativnog karaktera visokog kvaliteta i informacijama o finansiranju, promociji lokalnim biznisima kroz serijal Moja Priča.“

     

    Pored rešavanja elementarnih problema u vezi sa fakturisanjem i obračunom poreza, platforma nudi nekoliko dodatnih i veoma korisnih funkcija, kao što su grafička analiza prihoda i pregled dugovanja po klijentu. Na ovaj način, privrednici mogu da koriste Moje Fakture i kao program za vođenje firme i da uvek imaju jasan pregled šta se dešava sa finansijama.

     

     

    Iskustva onih koji koriste Moje Fakture su odlična. Korisnici se slažu da pored toga što čini znatno bržim i jednostavnijim proces sastavljanja računa, servis im se veoma dopada jer omogućava lak pregled svih plaćenih i neplaćenih računa kao i grafičku analizu prihoda.

     

    moje fakture

     

    Nalog na ovom veoma korisnom servisu možete otvoriti besplatno i isprobati sve funkcije u periodu od 30 dana. Za aktivaciju naloga potrebno je da pri ruci imate PIB svoje firme i aktivnu e-mail adresu, nakon toga sve ide prilično lako i jednostavno.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija