• MODNA REVIJA VEOMA DOBRO PRIMLJENA KOD POSLOVNIH PARTNERA

    ZRENJANIN – Još se sležu utisci sa modne revije koju su u Zrenjaninu združeno i veoma uspešno organizovali kompanija „Fulgar“, međunarodni lider na tržištu vlakana i ekskluzivni distributer likra vlakana, i „Invista“, vodeći proizvođač prediva i vlakana i vlasnik likra brenda.     Ono što je sigurno, revija je veoma dobro primljena kod poslovnih partnera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MODNA REVIJA VEOMA DOBRO PRIMLJENA KOD POSLOVNIH PARTNERA

    ZRENJANIN – Još se sležu utisci sa modne revije koju su u Zrenjaninu združeno i veoma uspešno organizovali kompanija „Fulgar“, međunarodni lider na tržištu vlakana i ekskluzivni distributer likra vlakana, i „Invista“, vodeći proizvođač prediva i vlakana i vlasnik likra brenda.

     

    modna revija

     

    Ono što je sigurno, revija je veoma dobro primljena kod poslovnih partnera ovih kompanija, ali i pozvanih gostiju, i menadžeru „Fulgar East“-a u Srbiji Adolfu Perosiju još stižu čestitke. Zadovoljni su i članovi porodice Garosi, u čijem vlasništvu je „Fulgar“ i koji su prisustvovali reviji organizovanoj u sedištu kompanije u Srbiji.

     

    A Zrenjanin je u svoj kalendar upisao lep događaj kakav se retko upriliči u nekoj provincijskoj sredini, i za koji se u lokalnoj samoupravi nadaju da može postati tradicija.

     

    – Proizvodni asortiman, izdanje za 2017. godinu, veoma uspešno je promovisan, u prisustvu vodećih srpskih i regionalnih igrača iz ovog sektora. Predstavnik kompanije „Invista“ Džejn Gviter (Jane Gwyther) prikazala je nastajanje modnih trendova Lycra brenda, dok je „Fulgar“ predstavio sopstvene tehnološke mogućnosti – kaže za portal zrenjaninski.com menadžer Adolfo Perosi, koji podseća na ogromna ulaganja kompanije „Fulgar East“ u Zrenjaninu, na proširenja pogona u tri navrata i stalno jačanje kapaciteta i tehnoloških mogućnosti, čime se ova kompanija pozicionirala kao strateški partner u razvoju istočnoevropskog tržišta.

     

    – U realizaciji revije veliku podršku imali smo i od kompanije „Modital“, koja takođe posluje u Zrenjaninu i koja nam je za potrebe revije ustupila brend za donji veš „Roberta“. Oni su primer odlične saradnje kompanija koje imaju srodno poslovanje – naglašava menadžer Perosi, koji je tokom prve decenije poslovanja „Fulgara“ na srpskom tržištu postao veoma prepoznatljiv u Zrenjaninu i regionu po inicijativi, agilnosti i zalaganju za širenje poslovanja, uz dobre kontakte sa lokalnom samoupravom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]