• MNOGE FIRME TRAŽE RADNIKE, EVO I NA KOJIM POZICIJAMA

    ZRENJANIN – Na stranicama internet portala zrenjaninski.com objavljujemo nekoliko oglasa za posao, istaknutih na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Još uvek je otvoren oglas DOO „Carnelian“ iz Bačkog Jarka za četiri radnika za građevinske radove na telefonskim mrežama. U profilu obrazovanja navodi se da u obzir dolaze lica bez zanimanja i stručne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MNOGE FIRME TRAŽE RADNIKE, EVO I NA KOJIM POZICIJAMA

    ZRENJANIN – Na stranicama internet portala zrenjaninski.com objavljujemo nekoliko oglasa za posao, istaknutih na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

    posao

    Još uvek je otvoren oglas DOO „Carnelian“ iz Bačkog Jarka za četiri radnika za građevinske radove na telefonskim mrežama. U profilu obrazovanja navodi se da u obzir dolaze lica bez zanimanja i stručne spreme i bez radnog iskustva, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno.

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin raspisao je oglas uza prijem u radni odnos doktora medicine, na neodređeno vreme a uz diplomu medicinskog fakulteta traži se završen pripravnički staž i položen stručni ispit. Oglas je otvoren do 8. decembra.

    ZTR „Vagar – Milan“ oglašava potrebu za popunu radnog mesta elektroničar – serviser vaga. Konkurisati mogu elektrotehničari sa dve godine radnog iskustva, sa vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na neodređeno, ali je probni rad mesec dana. Mesto rada je Zrenjanin a ima i terenskog rada.

    Ugostiteljska radnja „Dokin“ iz Ečke traži dva pomoćna radnika za radu u piceriji u Ečki. Zaposlenje je na određeno vreme a radno iskustvo nije uslov. Prednost pri zapošljavanju imaće lica iz Ečke, Stajićeva, Lukinog Sela i Zrenjanina.

    „Mikron“ DOO iz Novog Sada traži metalostrugara sa šest meseci radnog iskustva za posao u Zrenjaninu.

    Zrenjaninski „TM transport“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva vozača za međunarodni transport sa C i E kategorijama. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, a posao je na neodređeno.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]