• MLADI, EVO ŠANSE ZA VAS: Počinje obuka za programere, najuspešniji dobijaju posao

    Prijavljivanje je u toku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Grad Zrenjanin, u partnerstvu sa Regionalnim centrom za društveno – ekonomski razvoj „Banat“ i Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, sprovodi projekat pod nazivom „IT rešenje za zaposlenje“, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

    fakultet-informatika-kompjuteri

    Ovim projektom će biti obuhvaćeno 50 mladih nezaposlenih osoba koje će proći besplatne obuke za programere i za linuks administratore.

    Kompanije „Levi 9 Global Sourcing“ i „Vega IT Sourcing“, čije se ispostave nalaze u Zrenjaninu, iskazale su potrebu za zapošljavanjem mladih programera, tako da će po završetku obuke svi kandidati biti testirani. Oni koji uspešno prođu test dobiće priliku da se zaposle u pomenutim kompanijama. Sve obuke počinju krajem juna, a poslodavci će finalno testiranje kandidata obaviti po završetku obuke, u novembru. Inače, obuke će se održavati u Zrenjaninu, a eventualni putni troškovi padaju na teret kandidata.

    „Na konkurs se mogu prijaviti nezaposleni sa teritorije grada Zrenjanina, uključujući i okolna sela, koji nemaju kriminalni dosije. Prednost pri rangiranju imaće kandidati do 30 godina. Za obuku za programere u prednosti će biti oni koji imaju iskustvo u objektno orijentisanom programiranju, a za obuku za linuks administratora oni koji imaju iskustvo u administraciji operativnih sistema“, saopštavaju iz lokalne samouprave.

    Prijavljivanje se obavlja podnošenjem popunjenog formulara koji se može preuzeti na zvaničnoj veb prezentaciji Grada Zrenjanina, ili lično u pisarnici Gradske uprave, soba 53. Potrebno je priložiti popunjen formular, kopiju diplome poslednjeg nivoa obrazovanja i kopiju lične karte.

    Prijave se šalju elektronskom poštom, s naznakom „Prijava za obuku projekat IT rešenje za zaposlenje“, na sledeću e-mail adresu: itresenje@grad.zrenjanin.rs ili se lično predaju u pisarnici Gradske uprave Zrenjanina, soba 53. Konkurs je otvoren do 17. juna.

    Selekciju korisnika obaviće komisija formirana od predstavnika lokalne samouprave, Tehničkog fakulteta, Regionalnog centra za društveno – ekonomski razvoj „Banat“, kao i predstavnika kompanija „Vega IT Sourcing“ i „Levi 9 Global Sourcing“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija