Ekonomija

MIROSLAV ĐURIĆ: Zrbiznet je sjajna prilika za preduzetnike

Miroslav Đurić
Miroslav Đurić

Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin, zajedno sa Unijom poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Regionalnom privrednom komorom i Gradom Zrenjaninom, organizator je ovogodišnjeg sajma ZRBIZNET.

 

Miroslav Đurić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin, ima višegodišnje iskustvo u organizovanju privredno – sajamskih manifestacija.

 

– Privredne manifestacije sajamskog tipa su od velikog značaja za preduzetnike, kao i mala i srednja preduzeća. I dalje je to najbolja prilika da se privrednici sretnu, razgovaraju, razmene iskustva, upoznaju se i dogovore o potencijalnoj budućoj saradnji – kaže Đurić za portal zrenjaninski.com. – To je prilika i da preduzetnici i privrednici promovišu sopstvenu proizvodnju i predstave svoj proizvodni program, ističe Đurić.

 

Uključivanje grada, odnosno lokalne samouprave, u organizaciju ZRBIZNET-a, koji se od 20. do 22. septembra održava drugi put, daje manifestaciji dodatnu težinu.

 

– Organizacija ovakve privredne manifestacije ozbiljan je posao. Treba znanja, upornosti i naravno finansija. Neke od manifestacija ovog tipa u regionu su se ugasile, a Zrenjanin, evo, ima unapređen i moderan sajam i to govori koliko smo i sposobni i angažovani. Naše, kao organizatora, jeste da stvorimo uslove i ambijent, a preduzetnici i privrednici da tu priliku iskoriste – ističe Đurić.

 

Na privredno – sajamskim manifestacijama sve veći značaj ima prateći program.

 

– Trudimo se da obezbedimo kvalitetan prateći program u vidu predavanja, edukacija, radionica… Anketom stižemo do informacija šta je preduzetnicima važno, o čemu bi voleli da saznaju više, i trudimo se da to obezbedimo. Danas je znanje vrlo skupo i zaista bi preduzetnici trebalo da iskoriste priliku da potpuno besplatno čuju ono što je aktuelno i važno za poslovanje – naglašava Đurić i dodaje:

 

– Koristim svaku priliku, pa i ovu, da pozovem preduzetnike i privrednike da učestvuju na ZRBIZNET-u – kaže Đurić. – Uslovi su vrlo povoljni i zaista ne postoji razlog da se ne pojave, promovišu svoju proizvodnju, upoznaju druge privrednike, dodaje Đurić.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz