Ekonomija

MIROSLAV ĐURIĆ: Zrbiznet je sjajna prilika za preduzetnike

Miroslav Đurić
Miroslav Đurić

Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin, zajedno sa Unijom poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Regionalnom privrednom komorom i Gradom Zrenjaninom, organizator je ovogodišnjeg sajma ZRBIZNET.

 

Miroslav Đurić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin, ima višegodišnje iskustvo u organizovanju privredno – sajamskih manifestacija.

 

– Privredne manifestacije sajamskog tipa su od velikog značaja za preduzetnike, kao i mala i srednja preduzeća. I dalje je to najbolja prilika da se privrednici sretnu, razgovaraju, razmene iskustva, upoznaju se i dogovore o potencijalnoj budućoj saradnji – kaže Đurić za portal zrenjaninski.com. – To je prilika i da preduzetnici i privrednici promovišu sopstvenu proizvodnju i predstave svoj proizvodni program, ističe Đurić.

 

Uključivanje grada, odnosno lokalne samouprave, u organizaciju ZRBIZNET-a, koji se od 20. do 22. septembra održava drugi put, daje manifestaciji dodatnu težinu.

 

– Organizacija ovakve privredne manifestacije ozbiljan je posao. Treba znanja, upornosti i naravno finansija. Neke od manifestacija ovog tipa u regionu su se ugasile, a Zrenjanin, evo, ima unapređen i moderan sajam i to govori koliko smo i sposobni i angažovani. Naše, kao organizatora, jeste da stvorimo uslove i ambijent, a preduzetnici i privrednici da tu priliku iskoriste – ističe Đurić.

 

Na privredno – sajamskim manifestacijama sve veći značaj ima prateći program.

 

– Trudimo se da obezbedimo kvalitetan prateći program u vidu predavanja, edukacija, radionica… Anketom stižemo do informacija šta je preduzetnicima važno, o čemu bi voleli da saznaju više, i trudimo se da to obezbedimo. Danas je znanje vrlo skupo i zaista bi preduzetnici trebalo da iskoriste priliku da potpuno besplatno čuju ono što je aktuelno i važno za poslovanje – naglašava Đurić i dodaje:

 

– Koristim svaku priliku, pa i ovu, da pozovem preduzetnike i privrednike da učestvuju na ZRBIZNET-u – kaže Đurić. – Uslovi su vrlo povoljni i zaista ne postoji razlog da se ne pojave, promovišu svoju proizvodnju, upoznaju druge privrednike, dodaje Đurić.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM