• Ministarstvo poljoprivrede zapošljava u Zrenjaninu, posao i u srednjoj školi

    Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za veterinu, zapošljava veterinarskog inspektora u izvoznim objektima, u zvanju savetnika, na neodređeno vreme. Mesto rada je u Zrenjaninu, Odsek veterinarske inspekcije Zrenjanin, Odeljenje veterinarske inspekcije.   Od kandidata se traži visoko obrazovanje iz naučne oblasti veterinarske nauke na integrisanim akademskim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ministarstvo poljoprivrede zapošljava u Zrenjaninu, posao i u srednjoj školi

    Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za veterinu, zapošljava veterinarskog inspektora u izvoznim objektima, u zvanju savetnika, na neodređeno vreme. Mesto rada je u Zrenjaninu, Odsek veterinarske inspekcije Zrenjanin, Odeljenje veterinarske inspekcije.

     

    Od kandidata se traži visoko obrazovanje iz naučne oblasti veterinarske nauke na integrisanim akademskim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno na osnovnim studijama, u trajanju od najmanje četiri godine, ili specijalističkim studijama na fakultetu. Potrebno je i radno iskustvo u struci od najmanje tri godine, položen državni stručni ispit, položen ispit za inspektora, kao i potrebne kompetencije za rad na radnom mestu.

     

    Više informacija na broj telefona 011/3117 – 476, od 10 do 13 časova.

     

    Pročitajte još: Radnike u Zrenjaninu traže poslodavci iz državnog i privatnog sektora

     

    Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin raspisala je oglas za prijem organizatora praktične nastave i vežbi, u radni odnos na određeno vreme. Više informacija o konkursu mogu se dobiti kod sekretara škole i putem telefona 023/530-856.

     

    Aktuelni oglasi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]