Ekonomija Vesti Zrenjanin

Ministarstvo odbrane zapošljava u Zrenjaninu, konkurse raspisale i škole

ministarstvo odbrane u zrenjaninu
Vojna kasarna u Zrenjaninu

Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Uprava za ljudske resurse, raspisala je javni konkurs za prijem lica iz građanstva u profesionalnu vojnu službu u svojstvu oficira, na neodređeno vreme. Popunjavaju se formacijska mesta u Komandi za obuku, a u Zrenjaninu je potreban stomatolog.

 

Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka, rok za podnošenje prijava i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursom detaljnije su objavljeni na veb-sajtu Ministarstva odbrane Republike Srbije, kao i Vojske Srbije, i u periodičnom izdanju oglasa Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

PROČITAJTE JOŠ: Opšta bolnica rapisala nove konkurse, poslovi su na neodređeno vreme

 

Medicinska škola Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika predmetne nastave – nastavnika interne medicine, sa 50 posto radnog vremena. Školi je potreban i nastavnik predmetne nastave – nastavnik hirurgije, sa 60 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole, lično ili telefonom na broj 023/533-270 i 023/533-273.

 

Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ zapošljava pedagoškog asistenta, na određeno vreme, do kraja školske 2020/2021. godine. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti sekretaru škole na telefon 023/563-840.

 

Koji su poslovi trenutno u ponudi možete redovno da pratite u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM