• Ministarstvo odbrane zapošljava u Zrenjaninu, konkurse raspisale i škole

    Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Uprava za ljudske resurse, raspisala je javni konkurs za prijem lica iz građanstva u profesionalnu vojnu službu u svojstvu oficira, na neodređeno vreme. Popunjavaju se formacijska mesta u Komandi za obuku, a u Zrenjaninu je potreban stomatolog.   Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka, rok za podnošenje prijava […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ministarstvo odbrane zapošljava u Zrenjaninu, konkurse raspisale i škole

    Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Uprava za ljudske resurse, raspisala je javni konkurs za prijem lica iz građanstva u profesionalnu vojnu službu u svojstvu oficira, na neodređeno vreme. Popunjavaju se formacijska mesta u Komandi za obuku, a u Zrenjaninu je potreban stomatolog.

     

    Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka, rok za podnošenje prijava i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursom detaljnije su objavljeni na veb-sajtu Ministarstva odbrane Republike Srbije, kao i Vojske Srbije, i u periodičnom izdanju oglasa Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Opšta bolnica rapisala nove konkurse, poslovi su na neodređeno vreme

     

    Medicinska škola Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika predmetne nastave – nastavnika interne medicine, sa 50 posto radnog vremena. Školi je potreban i nastavnik predmetne nastave – nastavnik hirurgije, sa 60 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole, lično ili telefonom na broj 023/533-270 i 023/533-273.

     

    Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ zapošljava pedagoškog asistenta, na određeno vreme, do kraja školske 2020/2021. godine. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti sekretaru škole na telefon 023/563-840.

     

    Koji su poslovi trenutno u ponudi možete redovno da pratite u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]