• „Maksimović gradnja“ dobitnik nagrade za regionalnog poslovnog lidera

    Parlament privrednika Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga danas je održao petu sednicu, a dodeljene su i nagrade.   Na sednici, kojom je predsedavao predsednik RPK Zrenjanin Predrag Stankov, podnet je izveštaj o ostvarenim zakonodavnim inicijativama i predstavljen je plan rada Komore u narednoj godini. Predstavljen je i projekat „Smart factory hub“.   – Ovo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Maksimović gradnja“ dobitnik nagrade za regionalnog poslovnog lidera

    Parlament privrednika Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga danas je održao petu sednicu, a dodeljene su i nagrade.

     

    Na sednici, kojom je predsedavao predsednik RPK Zrenjanin Predrag Stankov, podnet je izveštaj o ostvarenim zakonodavnim inicijativama i predstavljen je plan rada Komore u narednoj godini. Predstavljen je i projekat „Smart factory hub“.

     

    – Ovo je poslednji ovogodišnji parlament a na njemu su predočeni dobri rezultati i brojke. Veoma bitan podatak je da je, na primer, spoljnotrgovinski suficit za period januar – oktobar blizu 50 miliona evra, što svakako predstavlja veliki napredak i u odnosu na prošlu godinu, u kojoj je smanjen broj nezaposlenih za 2.500 – kazao je Stankov.

     

    U svečanom delu sednice dodeljene su nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona i za regionalnog poslovnog lidera. Nagrade su uručili Predrag Stankov, zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović. Tom prilikom Santovac je istakao da zbog dobrih rezultata sve većeg broja privrednika, Komora ima „slatke muke“ prilikom odluke o nagradama.

     

    Među nagrađenima je i Dragomir Maksimović, direktor firme „Maksimović gradnja“ DOO Zrenjanin, koji je primio nagradu u kategoriji regionalnih poslovnih lidera.

     

    – Ova nagrada priznanje je za naš uspešan i odgovoran rad u proteklom periodu, ali je i značajan podstrek za naše poslovanje u predstojećem periodu. To je i svojevrsna potvrda da smo na dobrom putu i da smo stekli poverenje onih koji su sa nama poslovali i sarađivali. Ovo je važno i u pogledu naših planova da u naselju Mala Amerika, iza zgrade suda, počnemo gradnju više od 150 stanova – kaže za portal zrenjaninski.com Dragomir Maksimović, koji je na čelu preduzeća osnovanog 2000. godine, za oblasti izgradnje objekata, inženjeringa i trgovine.

     

    U toku uspešnog poslovanja ova firma je izgradila veći broj industrijskih, stambenih i stambeno – poslovnih objektata na teritoriji Novog Sada i Zrenjanina. Svi objekti koje je ovo preduzeće izgradilo useljeni su u ugovorenom roku i uknjiženi u redovnom postupku.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]