• LUKSUZAN, OPREMLJEN STAN, PO POVOLJNOJ CENI (FOTO)

    Retko se na zrenjaninskom tržištu pojave u ponudi luksuzni, lepi, veliki stanovi. U agenciji „Gsigma“ nudi se jedan takav, ekskluzivni stan u samom centru grada, u ulici Petra Bojovića, i u dogovoru sa agencijom, našu zajedničku rubriku „Tržište nekretnina“ počinjemo upravo ovom lepom ponudom. U samom centru grada, na adresi Petra Bojovića 9, agencija „Gsigma“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LUKSUZAN, OPREMLJEN STAN, PO POVOLJNOJ CENI (FOTO)

    Retko se na zrenjaninskom tržištu pojave u ponudi luksuzni, lepi, veliki stanovi.

    stan-gsigma

    U agenciji „Gsigma“ nudi se jedan takav, ekskluzivni stan u samom centru grada, u ulici Petra Bojovića, i u dogovoru sa agencijom, našu zajedničku rubriku „Tržište nekretnina“ počinjemo upravo ovom lepom ponudom.

    U samom centru grada, na adresi Petra Bojovića 9, agencija „Gsigma“ na prodaju nudi moderan, luksuzni stan od 83 kvadrata. Uz stan ide i garaža.

    Zgrada u kojoj se stan nalazi je zatvorenog tipa, što znači da je bezbednost na visokom nivou, a između dve zgrade koje se nalaze u jednom dvorištu, vaši mališani mogu se potpuno bezbedno igrati.

    stan-gsigma

    Stan ima dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kupatilo, terasu, a ceo je okrenut prema jugu, što stanu daje posebnu svetlost.

    Stan se prodaje zajedno sa nameštajem koji je vrlo moderan, funkcionalan, ali sa jednim retro štihom, tako da obezbeđuje intimnost i toplotu.

    Savremeni uređaji olakšavaju i unapređuju kvalitet života.

    Stan ima ugrađene kalorimetre, što omogućuje kvalitetno, ali štedljivo grejanje.

    Stan je uknjižen i veoma pogodan za kupovinu uz pomoć stambenog kredita.

    Stan se prodaje po ceni od 70.000 evra.

    stan-gsigma

    Za više informacija kupci se mogu obratiti na telefone 023 605 556 i 064 175 69 84, ili svratiti u agenciju „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22.

    Više informacija o ponudi nekretnina možete pronaći na sajtu agencije „Gsigma“ gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija