• Lidl u Zrenjaninu do kraja godine

    Na vest koju su objavili neki mediji, da će nemački trgovinski lanac Lidl otvoriti svoje prodajne objekte u oktobru, portal zrenjaninski.com kontaktirao je nadležne u Lidlu, sa pitanjem, kada će biti otvoren objekat u Zrenjaninu.   Odgovor je stigao od Marine Petrović, rukovodioca korporativnih poslova. • Činjenica je da se Lidl za otvaranje svojih prodavnica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lidl u Zrenjaninu do kraja godine

    Na vest koju su objavili neki mediji, da će nemački trgovinski lanac Lidl otvoriti svoje prodajne objekte u oktobru, portal zrenjaninski.com kontaktirao je nadležne u Lidlu, sa pitanjem, kada će biti otvoren objekat u Zrenjaninu.

     

    Odgovor je stigao od Marine Petrović, rukovodioca korporativnih poslova.

    • Činjenica je da se Lidl za otvaranje svojih prodavnica u Srbiji temeljno priprema, što podrazumeva zapošljavanje velikog broja kolega, ali i pravovremene obuke za njih, određivanje asortimana i testiranje redovnih procesa rada, poput poručivanja i isporuke robe. Datum otvaranja podelićemo sa našim potrošačima nakon još nekoliko važnih koraka koji nas očekuju u procesu pripreme. Ono što ostaje kao naš dogovor i obećanje je, da će potrošači u Srbiji imati priliku da obave kupovinu u Lidlu do kraja godine, stoji u odgovoru.

     

    Lidl će sve svoje objekte otvoriti istog dana i istog minuta. Prodajni objekat u Zrenjaninu zauzima površinu od 2500 metara.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Plata 40000-50000 dinara,ala će da preleću iskusni trgovci iz „Gomex“ i ostalih robovlasničkih marketa.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija