• KUĆA PO ODLIČNOJ CENI U MIRNOM KRAJU

    ZRENJANIN – U redovnoj rubrici tržište nekretnina koju zajednički realizuju Agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com ove nedelje vašoj pažnji preporučujemo dvojnu spratnu kuću u zrenjaninskom naselju Šumica.     Kuća je organizovana na sledeći način: u prizemlju se nalazi dnevni boravak koji gleda na ulicu i kuhinja sa trpezarijom koja izlazi na dvorište. Sanitarni čvor […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KUĆA PO ODLIČNOJ CENI U MIRNOM KRAJU

    ZRENJANIN – U redovnoj rubrici tržište nekretnina koju zajednički realizuju Agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com ove nedelje vašoj pažnji preporučujemo dvojnu spratnu kuću u zrenjaninskom naselju Šumica.

     

    kuca

     

    Kuća je organizovana na sledeći način: u prizemlju se nalazi dnevni boravak koji gleda na ulicu i kuhinja sa trpezarijom koja izlazi na dvorište. Sanitarni čvor je odmah kod ulaznih vrata, sa desne strane. Unutrašnje betonsko stepenište sa odličnim gazištem vodi na sprat.

    Na spratu kuće se nalaze dve spavaće sobe i novo kupatilo sa zatvorenom tuš kabinom.

    Kuća je uknjižena, površina joj je 120 kvadrata a nalazi se na placu veličine 16 ari.

     

    kuca

     

    Lokacijski je pozicionirana tako da je smeštena u tihom delu naselja Šumice a da nije daleko od onih mesta koji puno znače za normalan život porodice ili pojedinca.

     

    kuca

     

    Kući je neophodno renoviranje, jer se u njoj dugo godina nije živelo. Bez obzira na to, uz neophodno ulaganje, kuća ima velikih potencijala i uz to se nalazi na veoma dobrom mestu.

    Cena kuće je odlična i iznosi 27 000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj ali i o drugim nekretninama možete se obratiti u Agenciju Gsigma, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 1756984.

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]