Ekonomija YTOP

KUĆA PO ODLIČNOJ CENI U MIRNOM KRAJU

kuca

ZRENJANIN – U redovnoj rubrici tržište nekretnina koju zajednički realizuju Agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com ove nedelje vašoj pažnji preporučujemo dvojnu spratnu kuću u zrenjaninskom naselju Šumica.

 

kuca

 

Kuća je organizovana na sledeći način: u prizemlju se nalazi dnevni boravak koji gleda na ulicu i kuhinja sa trpezarijom koja izlazi na dvorište. Sanitarni čvor je odmah kod ulaznih vrata, sa desne strane. Unutrašnje betonsko stepenište sa odličnim gazištem vodi na sprat.

Na spratu kuće se nalaze dve spavaće sobe i novo kupatilo sa zatvorenom tuš kabinom.

Kuća je uknjižena, površina joj je 120 kvadrata a nalazi se na placu veličine 16 ari.

 

kuca

 

Lokacijski je pozicionirana tako da je smeštena u tihom delu naselja Šumice a da nije daleko od onih mesta koji puno znače za normalan život porodice ili pojedinca.

 

kuca

 

Kući je neophodno renoviranje, jer se u njoj dugo godina nije živelo. Bez obzira na to, uz neophodno ulaganje, kuća ima velikih potencijala i uz to se nalazi na veoma dobrom mestu.

Cena kuće je odlična i iznosi 27 000 evra.

 

Za više informacija o ovoj ali i o drugim nekretninama možete se obratiti u Agenciju Gsigma, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 1756984.

Posetite sajt gsigma.rs

Podeli članak
sinovoz
FAM