• Kraj stečaja u firmi „Udarnik“, upravnici nagrada od 586 hiljada dinara!

    Stečaj u preduzeću za transport, pretovar, niskogradnju i trgovinu „Udarnik„ po svemu sudeći konačno će biti okončan 1. februara.   Stečaj je pokrenut još davne 2011. godine na predlog „Hidroinžinjeringa“. Četiri godine kasnije zamalo da je i okončan, jer je u aprilu 2015. bilo zakazano završno ročište na kom je trebalo da se usvoji završni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kraj stečaja u firmi „Udarnik“, upravnici nagrada od 586 hiljada dinara!

    Stečaj u preduzeću za transport, pretovar, niskogradnju i trgovinu Udarnik po svemu sudeći konačno će biti okončan 1. februara.

     

    Stečaj je pokrenut još davne 2011. godine na predlog „Hidroinžinjeringa“. Četiri godine kasnije zamalo da je i okončan, jer je u aprilu 2015. bilo zakazano završno ročište na kom je trebalo da se usvoji završni račun, odluka o nagradi i naknadi stečajne upravnice Milice Bogunović i naloži brisanje „Udarnika“ iz Agencije za privredne registre.

     

    Rešenje je tada potpisao sudija Privrednog suda Milan Pajtašev. Sudija Pajtašev, u međuvremenu, napustio je sud i, da li zbog toga ili iz nekog drugog razloga, tek završno ročište biće u Privrednom sudu održano 1. februara.

     

    Prema podacima iz 2015. godine, stečajnu masu čine rezervisana sredstva u iznosu od 1.302.802 dinara.

     

    Konačna nagrada stečajne upravnice je 586.310 dinara, a troškovi stečajne upravnice 1,1 milion dinara.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija