• Konkurse za posao raspisale tri zdravstvene ustanove

    Konkurse za posao raspisale su tri ovdašnje zdravstvene ustanove, a radnike traže i drugi poslodavci. Evo koji oglasi za posao su trenutno aktuelni.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je javni oglas za prijem u radni odnos dve medicinske sestre – tehničara za rad u intenzivnoj nezi nivoa 2. Posao je na određeno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Konkurse za posao raspisale tri zdravstvene ustanove

    Konkurse za posao raspisale su tri ovdašnje zdravstvene ustanove, a radnike traže i drugi poslodavci. Evo koji oglasi za posao su trenutno aktuelni.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je javni oglas za prijem u radni odnos dve medicinske sestre – tehničara za rad u intenzivnoj nezi nivoa 2. Posao je na određeno vreme. Banji „Rusanda“ potreban je i jedan spremač – spremačica prostorija, takođe na određeno vreme.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin zapošljava dva doktora medicine – izabrana lekara. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 22. maja.

     

    Samostalna automehaničarska radnja Branko Vlajkov PR Zrenjanin traži automehaničara za rad na neodređeno vreme.

     

    Poslodavac „B&K Family“ DOO Zrenjanin zapošljava dva vozača teretnog vozila na neodređeno vreme. Danas je poslednji dan za konkurisanje na ovaj oglas. Kontakt telefon je 060 084 42 40.

     

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin traži perača laboratorijskog posuđa za rad na određeno vreme. Oglas je otvoren do 21. maja.

     

    STR „Hobi market“ Zrenjanin zapošljava prodavca elektrotehničke robe. Radno vreme je četvoročasovno, a posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima za posao koji su raspisale zdravstvene ustanove i drugi poslodavci možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin