• KONAČNO: Niče nova zgrada!

    Posle duže pauze gradi se višespratnica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Posle duže pauze u Zrenjaninu je započeta izgradnja nove stambene zgrade, i to na početku Ulice Đure Jakšića.

    Novo gradilište
    Novo gradilište

    Na toj lokaciji investitor „Bio – elektrik“ iz Zrenjanina podiže objekat sa prizemljem, dva sprata i potkrovljem, bruto površine svih etaža 2.707 kvadratnih metara.

    Kako je naznačeno na gradilišnoj tabli, u pitanju je stambeni objekat energetske klase A+. Inače, jesenas je direktoru firme „Bio – elektrik“ Draganu Božjaku uručen prvi energetski pasoš odobren od inženjera Projektne prodaje i tehničke podrške „Ceresit“, odnosno tima kompanije „Henkel Srbija“ za objekat već izveden u Zrenjaninu.

    Energetski pasoš, odnosno elaborat koji ukazuje na finаlnu godišnju potrošnju toplotne energije, predstavlja dokument koji značajno utiče na poboljšanje tržišta nekretnina i kvaliteta gradnje, a samim tim i na cenu po kojoj će se stanovi prodavati.

    Izvođač radova je takođe zrenjaninska firma „Mont“, pa je ova investicija u potpunosti vezana za naš grad.

    Rok za završetak izgradnje stambenog objekta u Ulici Đure Jakšića je 30. jun 2016. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]