Ekonomija

Kompanija “Šinvoz” raspisala nove oglase za posao

Šinvoz

Kompanija “Šinvoz” doo, jedna od najstarijih fabrika u zrenjaninskom regionu, raspisala je konkurse za zapošljavanje na više radnih pozicija.

 

Konkurs je otvoren za tehnologa u oblasti mašinstva, a uslov za kandidate je visoka stručna sprema ili master iz oblasti mašinstva, aktivno znanje engleskog jezika, uz poželjno znanje još jednog svetskog jezika, obavezno napredno poznavanje AutoCAD, SolidWorks i MS Office programskog paketa i posedovanje vozačke dozvole B kategorije.

 

Traži se i menadžer projekta, za vođenje i implementaciju projekata, a u obzir dolaze kandidati sa univerzitetskom diplomom nekog od tehničkih fakulteta ili FON-a, uz relevantno radno iskustvo od najmanje dve godine, na poziciji u proizvodnom okruženju automobilske ili metalne industrije. Potrebna je i dobra komunikacija na engleskom jeziku, minimum B2 nivo, uz poželjno poznavanje francuskog, češkog ili slovačkog jezika i MS Office.

 

Kompaniji su potrebna i dva instruktora zavarivanja, zavarivači sa iskustvom sa najmanje pet do deset godina rada na zavarivanju MIG/MAG postupkom (135), uz poželjno poznavanje i rad sa ostalim postupcima zavarivanja (141 TIG, 111 E). Obavezno je posedovanje sertifikata ili atesta za MAG/MIG postupak i ostalih postupaka, ako ih kandidat ima. Poželjno je poznavanje engleskog jezika.

 

Konkurs je objavljen i za poziciju elektotehničara automatike za kandidate sa IV, VI  ili VII stepenom stručne spreme i trogodišnjim radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima.

 

“Šinvoz” traži i više bravara sa obrazovanjem KV / SSS mašinske struke, uz poznavanje tehničkih crteža i njihovo čitanje i sa poznavanjem rada na priručnim alatima i poznavanjem materijala, sa radnim iskustvom od minimum jedne godine. Traži se i više zavarivača za rad na zavarivanju čeličnih i aluminijumskih konstrukcija – krovova za vozove CO2/ MIG MAG, na visini do 1,5 metara. Potrebno obrazovanje je – KV zavarivač sa minimum godinom rada na zavarivanju MIG ili MAG postupkom, uz sposobnost čitanja tehničkog crteža.

 

Oglašena je i potreba za zapošljavanjem dva alatničara sa III ili IV stepenom stručne spreme mašinske struke i osnovnim poznavanjem rada na računaru, poznavanjem tehničkih crteža i minimum tri godine iskustva na sličnim poslovima.

 

Otvorena je i pozicija za više električara sa III stepenom stručne spreme elektro struke i jednom godinom radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

 

Kompanija traži i rukovodioca proizvodnje sa univerzitetskom diplomom nekog od tehničkih fakulteta ili FON i relevantnim radnim iskustvom u trajanju od minimum tri godine, uz dobru komunikaciju na engleskom jeziku, minimum B2 nivo, i poznavanje MS Office.

 

Otvoren je konkurs i za radnika tehničke kontrole sa SSS/VS/VSS stručnom spremom, IV, V, VI ili VII stepenom mašinske struke. Potrebno je i poznavanje i upotreba merila i uređaja za merenje mašinskih delova i sklopova, poznavanje engleskog ili nemačkog jezika, rad na računaru – paket MS Office, a poželjna je i vozačka dozvola B kategorije.

 

Kompanija kandidatima nudi mogućnost napredovanja i zaposlenja na neodređeno vreme, rad u stabilnoj kompaniji koja se konstantno razvija i stimulativnu zaradu.

 

Kandidati koji su zainteresovani za radno angažovanje, a ispunjavaju uslove konkursa, svoje radne biografije mogu proslediti na e-mail adresu: smarjanovic@sinvoz.rs

 

ili se prijaviti putem web sajta:  http://sinvoz.rs/contact ili sledećeg linka: https://goo.gl/forms/y7ejpm25tSBODB1v1

 

ili poslati biografiju poštom na adresu: Šinvoz DOO (Služba ljudskih resursa), Beogradska bb, Zrenjanin.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM