• Kompanija „Petkus Balkan“ imala zapažen nastup na Sajmu poljoprivrede

    Veoma zapažen nastup na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu imala je zrenjaninska kompanija „Petkus Balkan“ d.o.o. kojom rukovodi direktor Marko Umićević.   Ova mlada firma je osnovana pre nekoliko godina, sa jednakim vlasničkim udelima renomirane zrenjaninske porodične kompanije „UM-Ing“ i svetski poznatog nemačkog partnera „Petkus Technologie“. Posluje u hali koja je vlasništvo kompanije „UM-Ing“, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Petkus Balkan“ imala zapažen nastup na Sajmu poljoprivrede

    Veoma zapažen nastup na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu imala je zrenjaninska kompanija „Petkus Balkan“ d.o.o. kojom rukovodi direktor Marko Umićević.

     

    Ova mlada firma je osnovana pre nekoliko godina, sa jednakim vlasničkim udelima renomirane zrenjaninske porodične kompanije „UM-Ing“ i svetski poznatog nemačkog partnera „Petkus Technologie“. Posluje u hali koja je vlasništvo kompanije „UM-Ing“, sa kojom ima tesnu saradnju i čvrstu povezanost.

     

    Petkus Technologie

     

    „Petkus Balkan“ potpuno se naslanja na „Petkus Technologie“, koja je jedna od vodećih firmi u Evropi i svetu u oblasti opreme za silose za žitarice, opreme za doradne centre za semenske kulture, fabrika stočne hrane, sušara za žitarice, mašina i opreme za čišćenje žitarica, svih vrsta transportera za žitarice…

     

    – Mi smo firma koja nudi širok spektar usluga u tom domenu, od idejnih rešenja i projektovanja, pa sve do gradnje silosa, sušara i fabrika stočne hrane po sistemu ključ u ruke. U poslovanju smo usmereni i na domaće i na inostrano tržište, pratimo savremene trendove i spremni smo da odgovorimo svim zahtevima iz našeg delokruga – kaže za portal zrenjaninski.com Marko Umićević, direktor kompanije „Petkus Balkan“ koja, zavisno od trenutnog angažovanja, zapošljava i do sto ljudi.

     

    Na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu „Petkus“ se predstavio sa standardnom ponudom, koja nije prošla nezapaženo.

     

    – Imali smo niz susreta i važnih poslovnih razgovora, kako sa partnerima sa kojima sarađujemo, tako i sa onim potencijalnim. Ovaj sajam je prilika da ostvarimo i neposredne kontakte sa zainteresovanima za poslovnu saradnju, a ove godine sajamska poseta je bila dobra – napominje Marko Umićević.

     

    Petkus Technologie

     

    Štand na kojem se predstavio „Petkus Balkan“ posetio je i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je ovoj zrenjaninskoj kompaniji poželeo dalji uspešan rad.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]