• Kompanija NIS zapošljava, radnike traže još četiri poslodavca

    Kompanija NIS zapošljava odgovornog izvođača elektromontažnih poslova. Od kandidata se traži visoka stručna sprema elektrotehničkog smera, znanje rada u Microsoft office, licenca Inženjerske komore Srbije 450, a poželjno je posedovanje licence B5. Rok prijave je 26. maj. Ovoj kompaniji potreban je i specijalista za elektroispitivanja. Uz diplomu visoke stručne spreme elektrotehničkog smera, uslov je položen […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija NIS zapošljava, radnike traže još četiri poslodavca

    Kompanija NIS zapošljava odgovornog izvođača elektromontažnih poslova. Od kandidata se traži visoka stručna sprema elektrotehničkog smera, znanje rada u Microsoft office, licenca Inženjerske komore Srbije 450, a poželjno je posedovanje licence B5. Rok prijave je 26. maj. Ovoj kompaniji potreban je i specijalista za elektroispitivanja. Uz diplomu visoke stručne spreme elektrotehničkog smera, uslov je položen stručni ispit i iskustvo u poslu, kao i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Poželjna je licenca Inženjerske komore Srbije 350 ili 450. Oglas je otvoren do 31. maja.

     

    Poslodavac „Zlatni klas senior“ Zrenjanin zapošljava prehrambenog tehničara sa srednjom stručnom spremom 4. stepena i radnim iskustvom od godinu dana. Potrebna je i vozačka dozvola „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail srzlatniklas@gmail.com

     

    Pročitajte još: Šinvoz raspisao konkurs za zapošljavanje na više radnih pozicija

     

    „MM Miki“, samostalna knjigovodstvena agencija Zrenjanin, traži knjigovođu, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Potrebno je i radno iskustvo od najmanje godinu dana. Kontakt telefon poslodavca je 521-510.

     

    SZ „Monta MTB“ Elemir zapošljava pet pomoćnih građevinskih radnika, sa šest meseci radnog iskustva i jednog prodavca građevinskog i ogrevnog materijala. Poslovi su na određeno vreme, a traži se radno iskustvo od najmanje šest meseci. Kontakt telefon poslodavca je 063 110 96 80.

     

    DOO „Transport Berar“ Zrenjanin traži kontrolora na tehničkom pregledu. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 062 80 51 06.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija