• Kompanija NIS objavila nekoliko novih oglasa za zapošljavanje

    Kompanija NIS objavila je nekoliko oglasa za zapošljavanje.   NIS traži poslovođu grupe postrojenja, sa višegodišnjim radnim iskustvom u upravljanju poslovima na bušaćim postrojenjima za naftu i gas. Potrebno je da kandidat ima položen stručni ispit i vozačku dozvolu „B“ kategorije, a prednost je znanje engleskog i ruskog jezika. Radno mesto je u Zrenjaninu.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija NIS objavila nekoliko novih oglasa za zapošljavanje

    Kompanija NIS objavila je nekoliko oglasa za zapošljavanje.

     

    NIS traži poslovođu grupe postrojenja, sa višegodišnjim radnim iskustvom u upravljanju poslovima na bušaćim postrojenjima za naftu i gas. Potrebno je da kandidat ima položen stručni ispit i vozačku dozvolu „B“ kategorije, a prednost je znanje engleskog i ruskog jezika. Radno mesto je u Zrenjaninu.

     

    Kompanija NIS traži i koordinatora za analizu tržišta. Od kandidata se traži visoko obrazovanje tehničkog smera, višegodišnje radno iskustvo i znanje engleskog jezika. Kao mesto rada navode se Zrenjanin i Novi Sad.

     

    Traži se i menadžer za prodaju i razvoj, za rad u Zrenjaninu i Novom Sadu. Uslovi koje kandidat treba da ispunjava isti su kao i u prethodnom konkursu, ali je poželjno i znanje ruskog jezika.

     

    Posao nude i ova tri poslodavca

     

    Centar za socijalni rad opštine Sečanj zapošljava stručnog radnika za upravno-pravne poslove. Posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži diploma visokog obrazovanja i najmanje godina dana radnog iskustva. Poseban uslov je licenca za obavljanje poslova, u skladu sa zakonom koji uređuje socijalnu zaštitu. Neophodno je i znanje rada na računaru.

     

    Sečanjskom Centru za socijalni rad potreban je i koordinator za romska pitanja, za rad na određeno vreme od šest meseci. Od obrazovanja poželjan je fakultet, a najmanje što kandidat može da ima je trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Prednost je znanje romskog, kao i nekog stranog jezika, i poznavanje funkcionisanja lokalne samouprave.

     

    Poslodavac „Velisavljev“ DOO Botoš oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri proizvodna radnika, sa 3. ili 4. stepenom obrazovanja. Poželjno je iskustvo rada u silosu. Traži se i poznavanje rada na računaru i vozačka dozvola „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Botošu. Kontakt telefon je 062 462 049.

     

    „Samsic STM“ DOO Beograd objavio je oglas sa važenjem do 31. januara, kojim traži radnike raznih profila, za rad u Zrenjaninu. Firmi je potrebno po četvoro keramičara, limara, zidara, molera-farbara i bravara. Od kandidata se traži radno iskustvo od najmanje šest meseci, a poslovi su na određeno vreme. Angažovani radnici radiće poslove za potrebe kompanije NIS. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 064 828 52 98.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija