• Kompanija „Internacionalna Mehanika Srb“ traži radnike zbog širenja proizvodnje

    Kompanija „Internacionalna Mehanika Srb“ (I.M.S.) traži radnike za posao na CNC glodalicama i strugovima, zatim na drugim mašinama, kao i za poslove na pripremi sirovina i materijala za proizvodnju.   Prednost se daje kandidatima koji imaju srednje stručno obrazovanje mašinske struke ili obrazovanje bravari – zavarivači. Poželjno je, a nije neophodno, da kandidati imaju manje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Internacionalna Mehanika Srb“ traži radnike zbog širenja proizvodnje

    Kompanija „Internacionalna Mehanika Srb“ (I.M.S.) traži radnike za posao na CNC glodalicama i strugovima, zatim na drugim mašinama, kao i za poslove na pripremi sirovina i materijala za proizvodnju.

     

    Prednost se daje kandidatima koji imaju srednje stručno obrazovanje mašinske struke ili obrazovanje bravari – zavarivači. Poželjno je, a nije neophodno, da kandidati imaju manje od 30 godina.

     

    I.M.S. se bavi specifičnom proizvodnjom na CNC mašinama delova za mašine i mašinsku industriju, farmaceutsku industriju, auto industriju, poljoprivrednu mehanizaciju. Proizvodnju je pokrenula u hali preduzeća „Penfarm“, u industrijskoj zoni „Jugoistok“, a radnike traži zbog širenja proizvodnje i otvaranja novih radnih mesta.

     

    Mole se zainteresovani da pošalju prijavu za posao – CV na sledeći e-mail ad.imsdoo@gmail.com

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Човек који је веровао у правду и владавину закона kaže:

      Драга редакцијо зрењанинских новина, као озбиљан интернет портал испитајте код кога ће новац од изнајмљивања хале фирме Пенфарм отићи? Пенфарм је фирма која треба да је у сувласништву а.д. Југоремедије а кроз историју дешавања и пропасти ове некада реномиране, јаке фармацеутске фирме се зна да се новац од свих радника и акционара Југоремедије улагао у изградњу Пенфарма доо док је Југоремедија свакодневно рапидно пропадала, чак су и кривичне пријаве биле подигнуте. Захваљујем.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]