• KOMPANIJA „GOMEX“ OTVORILA JOŠ JEDNU PRODAVNICU

    MUŽLJA – Otvaranjem renoviranog i asortimanski znatno ojačanog maloprodajnog objekta u zrenjaninskom naselju Mužlja, kompanija „Gomex“ nastavila je sa uređivanjem prodavnica na teritoriji Zrenjanina. Objekat u Mužlji izmešten je sa stare adrese na novu i sada se nalazi u ulici Hunjadi Janoša 30-34, a kupci na platou ispred radnje mogu da koriste deset parking mesta. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOMPANIJA „GOMEX“ OTVORILA JOŠ JEDNU PRODAVNICU

    gomex-muzljaMUŽLJA – Otvaranjem renoviranog i asortimanski znatno ojačanog maloprodajnog objekta u zrenjaninskom naselju Mužlja, kompanija „Gomex“ nastavila je sa uređivanjem prodavnica na teritoriji Zrenjanina.

    Objekat u Mužlji izmešten je sa stare adrese na novu i sada se nalazi u ulici Hunjadi Janoša 30-34, a kupci na platou ispred radnje mogu da koriste deset parking mesta.

    Svečanom presecanju vrpce i puštanju u rad maloprodajnog objekta prisustvovali su direktor „Gomex“-a Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, i tom prilikom je konstatovano da se saradnja između ove kompanije i lokalne samouprave nalazi na uzlaznoj putanji.

    Novi maloprodajni objekat u Mužlji raspolaže sa 275 metara kvadratnih prodajnog prostora i sa tri kase najsavremenije generacije. U ovom objektu zaposleno je 12 radnika, a radno vreme je svakog dana i nedeljom od 6.30 do 22 sata. Potrošačima je na raspolaganju preko 4000 različitih artikala.

    „Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u Mužlji deliti slično iskustvo“, navodi se u saopštenju kompanije „Gomex“.

    gomex-muzlja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija