• Kompanija „Don Don“ planira da zaposli 15 novih radnika

    Poslodavac „Don Don“ DOO Beograd raspisao je oglas kojim traži 10 radnika u pekarskoj proizvodnji.   Mesto rada je Zrenjanin, a traže se kandidati sa obrazovanjem od 1. do 4. stepena, bez obzira na usmerenje. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Rad je smenski, a ima i noćnog rada.   Ista […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Don Don“ planira da zaposli 15 novih radnika

    Poslodavac „Don Don“ DOO Beograd raspisao je oglas kojim traži 10 radnika u pekarskoj proizvodnji.

     

    Mesto rada je Zrenjanin, a traže se kandidati sa obrazovanjem od 1. do 4. stepena, bez obzira na usmerenje. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Rad je smenski, a ima i noćnog rada.

     

    Ista firma traži i pet pekara za rad u Zrenjaninu. U obzir dolaze kandidati sa 3. stepenom obrazovanja – pekari, a zatim 2. stepenom obrazovanja, odnosno pomoćnici pekara. Mogu da konkurišu i lica sa 4. stepenom, bez obzira na usmerenje, kao i lica bez zanimanja. Potrebno je i radno iskustvo od šest meseci. Posao je na određeno vreme, a rad je smenski i ima i noćnog rada.

     

    Oba konkursa otvorena su do 8. septembra.

     

    Kontakt telefon poslodavca je 060 810 13 35.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija