• Kompanija BB Trade podelila jubilarne nagrade (Foto)

    Kompanija BB Trade a.d. podelila je jubilarne nagrade zaposlenima koji su bili deo PerSu porodice proteklih 10, odnosno 20 godina. Svečana proslava organizovana je u Kaštelu Ečka.   „Nijedan odnos ne može da traje ako nije zasnovan na poverenju. Niti se poverenje može izgraditi ako nije uzajamno. Ponosni smo što je kvalitet našeg dugogodišnjeg poslovanja zasnovan na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija BB Trade podelila jubilarne nagrade (Foto)

    Kompanija BB Trade a.d. podelila je jubilarne nagrade zaposlenima koji su bili deo PerSu porodice proteklih 10, odnosno 20 godina. Svečana proslava organizovana je u Kaštelu Ečka.

     

    „Nijedan odnos ne može da traje ako nije zasnovan na poverenju. Niti se poverenje može izgraditi ako nije uzajamno. Ponosni smo što je kvalitet našeg dugogodišnjeg poslovanja zasnovan na čvrstim temeljima, koje čine upravo naši zaposleni i što nam pomažu da našu zajednicu učinimo lepšim mestom za život. Hvala vam što zajedno čuvamo ono što je naše, nama vredno“, poručuju iz kompanije BB Trade a.d.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]