• Kompanija „Aptiv“ zapošljava radnike, u ponedeljak novi razgovor za posao

    Nakon uskršnjih i prvomajskih praznika, kompanija „Aptiv“ ponovo organizuje program „Otvorena vrata“ u Zrenjaninu. „Aptiv“, naime, ima potrebu za zapošljavanjem, operatera odnosno radnika u proizvodnji, magacionera, operatera na dostavi žice i slično.   Svi oni koji su zainteresovani za rad u ovoj kompaniji, koja posluje u Novom Sadu, imaju priliku da iz prve ruke saznaju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Aptiv“ zapošljava radnike, u ponedeljak novi razgovor za posao

    Nakon uskršnjih i prvomajskih praznika, kompanija „Aptiv“ ponovo organizuje program „Otvorena vrata“ u Zrenjaninu. „Aptiv“, naime, ima potrebu za zapošljavanjem, operatera odnosno radnika u proizvodnji, magacionera, operatera na dostavi žice i slično.

     

    Svi oni koji su zainteresovani za rad u ovoj kompaniji, koja posluje u Novom Sadu, imaju priliku da iz prve ruke saznaju sve što ih zanima o radu u ovom kolektivu. Tom prilikom mogu i da se prijave za posao.

     

    Naredni razgovor za posao biće upriličen u ponedeljak, 6. maja, od 10 časova, u prostorijama Gradske stambene agencije, u Gimnazijskoj ulici 7, u Zrenjaninu.

     

    Bitno je naglasiti da kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao.

     

    Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com Ovo ne važi samo za građane Zrenjanina, već i okolnih mesta kao što su Elemir, Melenci, Ečka, Lukino Selo… Za posao mogu konkurisati žitelji Žablja, Titela, Vrbasa, Mošorina, Čuruga, Đurđeva… Sve informacije o zaposlenju možete dobiti i na telefon 060/ 889 25 34.

     

    A mi vam i ovom prilikom prenosimo iskustva radnika koji su zaposleni u kompaniji „Aptiv“.

     

    aptiv posao
    Olivera Tomanović

     

    Olivera Tomanović – operater na montaži

     

    Zbog čega ste se odlučili da radite u kompaniji „Aptiv“?

     

    Čula sam preporuke od drugih ljudi da su dobri uslovi i želela sam da dođem i da probam. Ovde sam već godinu i po dana, što znači da mi uslovi odgovaraju i da mi se sviđa.

     

    Koliko je kompanija ispunila vaša očekivanja?

     

    Jeste, ispunila je očekivanja. Redovna je zarada, prezadovoljna sam kolegama i mislim da je kod mene u timu najbolji timski duh.

     

    Šta je ono što smatrate najboljom stranom ove kompanije?

     

    Najboljom stranom kompanije smatram moje kolege – ovde sam pronašla prave prijatelje. Takođe, svidelo mi se što imam priliku da napredujem, da se razvijam i da naučim nešto novo.

     

    Podsetimo, „Aptiv“ nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenta za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih. Ovi sati se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

     

    Takođe, „Aptiv“ je obezbedio prevoz do i od radnog mesta.

     

    Ali, više o svemu tome možete saznati na razgovorima koji se organizuju svakog ponedeljka, od 10 sati, u prostorijama Gradske stambene agencije, ili pozivom na broj telefona 060/ 889 25 34.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Aman zaman,dokle vise smarate sa tim trazenjem radnika???Zar ne vidite iz aviona,da ste ne ozbiljan poslodavac-robovlasnik??Dokle ce to proseravanje da traje?Da postujete radnika i ne tretirate ga kao stoku,da ne dajete lazna obecanja,da radnik zna za sta radi i da ima prava,ni jedan vam ne bi izostao!!!A ovakvom zajebancijom mozete samo da se nadate i do kopaonika!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija