Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kompanija Aptiv organizuje razgovore za posao u Zrenjaninu i Melencima

kompanija aptiv

Svetska kompanija Aptiv od sada, osim u Zrenjaninu, razgovore za posao organizuje i u Melencima!

 

Tokom maja, svakog ponedeljka, od 12 sati, predstavnici Aptiv-a organizovaće „Otvorena vrata“ kompanije u Melencima. Tom prilikom imaćete mogućnost da čujete sve informacije o kompaniji i da se prijavite za posao. Razgovor će biti organizovan u prostorijama Poljoprivrednog kluba, iznad bioskopske sale, u ulici Srpskih vladara. Ovu priliku možete da iskoristite već u ponedeljak, 20. maja, od 12 sati.

 

Podsetimo, kompanija Aptiv razgovore za posao organizuje ponedeljkom, od 10 časova, i u Zrenjaninu, u prostorijama Gradske stambene agencije, u Gimnazijskoj ulici 7.

 

Važno je istaći da je organizovan prevoz za oba pravca, i iz Zrenjanina, i iz Melenaca, koji pokriva i Elemir. To znači da svi zainteresovani iz Zrenjanina, Melenaca i Elemira mogu doći na razgovor i zaposliti se u kompaniji Aptiv.

 

Bitno je naglasiti i da kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao. Takođe, oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da se prijave na telefon 060/ 889 25 34 ili da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com

 

Aptiv je tehnološka kompanija koja integriše bezbedna, ekološka i bolje povezana rešenja za automobilsku industriju. Na globalnom nivou kompanija Aptiv broji 160.000 zaposlenih od čega je 18.600 inženjera, u 109 proizvodnih fabrika i 15 tehničkih centara u 44 zemlje širom sveta.

 

Kompanija „Aptiv Mobility Services“ d.o.o. u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Fabrika se nalazi u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, Privrednikova 20.

 

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera, odnosno radnika u proizvodnji. Kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad.

 

Aptiv nudi konkurentne radne uslove

 

Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.

 

„Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru. Trening sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada. Tu je i moderno opremljena kantina sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom“, poručuju iz kompanije Aptiv.

 

Aptiv nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

 

Više o svemu ovome možete saznati na razgovorima koji se organizuju u Zrenjaninu i Melencima svakog ponedeljka.

 

kompanija aptiv

kompanija aptiv

Podeli članak
sinovoz
FAM