Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kompanija “Aptiv” i narednog ponedeljka organizuje razgovor za posao

kompanija aptiv

Predstavnici kompanije “Aptiv” i narednog ponedeljka, 11. marta, organizovaće “Otvorena vrata” kompanije u Zrenjaninu.

 

Zainteresovani za rad u ovoj kompaniji imaće priliku da čuju sve informacije o fabrici koja se nalazi u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, kao i da se prijave za posao.

 

Razgovor će biti organizovan u prostorijama Gradske stambene agencije, u Gimnazijskoj ulici 7, s početkom u 10 časova. Kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao.

 

Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com Sve informacije o zaposlenju možete dobiti i na telefon 060/ 889 25 34.

 

Kompanija “Aptiv Mobility Services” d.o.o. u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Kompanija u ovom trenutku ima potrebu za zapošljavanjem operatera, odnosno radnika u proizvodnji.

 

Obezbeđen prevoz za sve zaposlene

 

Za sve zaposlene organizovan je prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad.

 

“Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom”, poručuju iz kompanije Aptiv.

 

“Aptiv” nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

 

“Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kojima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora. Naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije. Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj ugovora koji omogućavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje”, kažu u kompaniji.

 

Koje još benefite imaju zaposleni u kompaniji “Aptiv”, možete PROČITATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM