Ekonomija YTOP

KOLIKO KOŠTAJU KUĆE ZA RUŠENJE NA ODLIČNIM LOKACIJAMA

Agencija “Gsigma” i portal zrenjaninski.com ove nedelje preporučuju vam kako da lako i bezbedno dođete do toplog porodičnog doma. Želite svoju kuću, želite da je sami izgradite na dobroj lokaciji kojih više nema previše u gradu?

Gradite – super – birate raspored – keramiku, podove, stolariju…

Majstori – uh!  Dokumentacija – strašno !

Ali morate prvo da nađete plac ili kuću za rušenje.

Razmišljate o lokaciji, kvadraturi placa, širini placa, da li ima priključke, komunalije, koliko novca možete za to da izdvojite??? 

Kako se izboriti sa svim tim i sa dokumentacijom ?

Tu na scenu stupa agencija “Gsigma”. U agenciji će vas saslušati šta i gde hoćete i za koliko novca i na koji način. U agenciji “Gsigma” će vam objasniti šta treba da gledate i da shvatite zašto ste se odlučili za kuću za rušenje ili neki plac, ili je to ipak nekretnina koju ćete kupiti od nekog – gotovu.

Kuće za rušenje u zavisnosti od lokacije, kvadrature parcele, komunalija koje ima, mogu da koštaju od 10.000 do 15.000 evra, pa čak i do 35.000 – 40 000 evra.

U agenciji “Gsigma” pronaći će najbolje rešenje za vas. Mi vam danas donosimo fotografije kuća na odličnim lokacijama spremnih za rušenje, a čekaju samo vas.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji “Gsigma” koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 6984.

Više informacija možete pronaći i na sajtu gsigma.rs

Podeli članak
sinovoz
FAM