• KOD OVIH POSLODAVACA MOŽETE KONKURISATI ZA POSAO

    ZRENJANIN – Ministarstvo odbrane, za potrebe VMA, Vojne bolnice Niš i vojno – medicinskih ustanova u Beogradu i Novom Sadu, zapošljava 130 profesionalnih vojnika medicinske struke. Najveći broj zaposlenih biće u Beogradu – 109. Sklapa se ugovor o radu na određeno vreme od tri godine. Oglas je otvoren do popune.     Osnovna škola „Bratstvo“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOD OVIH POSLODAVACA MOŽETE KONKURISATI ZA POSAO

    ZRENJANIN – Ministarstvo odbrane, za potrebe VMA, Vojne bolnice Niš i vojno – medicinskih ustanova u Beogradu i Novom Sadu, zapošljava 130 profesionalnih vojnika medicinske struke. Najveći broj zaposlenih biće u Beogradu – 109. Sklapa se ugovor o radu na određeno vreme od tri godine. Oglas je otvoren do popune.

     

    posao

     

    Osnovna škola „Bratstvo“ Aradac oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika fizičkog vaspitanja. Oglas je otvoren do 23. avgusta.

     

    Radionica „Savić“ Lazarevo zapošljava strugara – glodača, a mesto rada je Zrenjanin. Isti poslodavac zapošljava i jednog bravara – zavarivača.

     

    PR „Super secko“ Zrenjanin zapošljava šest gasnih sekača – varilaca. Traži se godina dana radnog iskustva, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac UR „Happy kids game“ zapošljava dva konobara animatora u igraonici. Posao je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, a oglas je otvoren do 23. avgusta.

     

    Autocentar „Optima“ zapošljava automehaničara sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Petkus Balkan“ DOO zapošljava inženjera prodaje, a traži se diploma mašinskog inženjera. Posao je na određeno vreme.

     

    UTP „Kaštel“ Ečka zapošljava dve sobarice, dva kuvara i dva konobara, na određeno vreme. Mesto rada je Ečka, a radi se u smenama.

     

    DOO „Prva linija“ prima na rad po jednom oglasu 10 izrađivača gornjih delova obuće, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i mehaničara za šivaće mašine. „Prva linija“ istakla je još jedan oglas za još 50 izrađivača gornjih delova obuće.

     

    Melenački poslodavac „Agrorit“ zapošljava tri dvorišna radnika. Posao je na određeno vreme, a mesto rada su Melenci.

     

    Agencija za zapošljavanje „Intro select“ iz Novog Sada objavila je oglas za zapošljavanje jednog konobara – konobarice sa radnim iskustvom kao poželjnom opcijom. Mesto rada je Slovenija, a posao je na godinu dana. Oglas je otvoren do 20. avgusta.

     

    SR „Grid“ Zrenjanin traži dva radnika za zanatske radove gipsara, odnosno montera suve gradnje. Posao je terenski, uz obezbeđen smeštaj, hranu i prevoz.

     

    Poslodavac „Kasper 023“ traži prodavca u kiosku brze hrane u Zrenjaninu. Oglas je otvoren do 25. avgusta.

     

    „Kondor security“ DOO Beograd traži četiri radnika obezbeđenja, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    DOO „Trenč“ iz Zrenjanina zapošljava dva elektroinstalatera sa tri godine radnog iskustva u struci.

     

    „Filip“ DOO Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme dva vozača, sa vozačkom dozvolom C i E kategorije i šest meseci radnog iskustva. Konkurs je otvoren do 30. avgusta.

     

    A „Celux“ Zrenjanin traži vozača za rad na neodređeno vreme, ali sa B kategorijom i šest meseci radnog iskustva.

     

    RKP „Radlovački“ iz Žitišta zapošljava finansijskog knjigovođu sa godinom dana radnog iskustva. Mesto rada je Žitište, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. avgusta.

     

    Još oglasa možete pročitati ovde.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]