• KLASTER „PANONIJA“ OTVARA REGIONALNI CENTAR

    ZRENJANIN – U prostorijama Regionalne privredne komore Zrenjanin održan je sastanak članova klastera građevinsko – komunalne delatnosti „Panonija“ i partnerskih organizacija, na kojem je, pored ostalog, odlučivano o formiranju regionalnog centra ove asocijacije, za područje srednjeg Banata. Uz uvodnu reč predsednika klastera Milana Gutića, podnet je i izveštaj o radu i aktivnostima klastera, uz ocenu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KLASTER „PANONIJA“ OTVARA REGIONALNI CENTAR

    ZRENJANIN – U prostorijama Regionalne privredne komore Zrenjanin održan je sastanak članova klastera građevinsko – komunalne delatnosti „Panonija“ i partnerskih organizacija, na kojem je, pored ostalog, odlučivano o formiranju regionalnog centra ove asocijacije, za područje srednjeg Banata.

    klaster-panonija

    Uz uvodnu reč predsednika klastera Milana Gutića, podnet je i izveštaj o radu i aktivnostima klastera, uz ocenu da su zadaci uspešno realizovani, a predočen je i plan budućeg delovanja.

    – U saradnji sa Razvojnom agencijom Republike Srbije organizovali smo ovu konferenciju. Klasterizacija kao oblik saradnje predstavlja budućnost a šira zrenjaninska regija je to dobrim delom prihvatila kao model, i to će biti jedan od pravaca našeg delovanja u svih pet lokalnih samouprava u srednjem Banatu. Ovih dana očekuje se i formiranje Regionalnog centra klastera „Panonija“ za srednji Banat – najavio je Gutić, naglašavajući da će to doprineti jačanju kokurentnosti ovdašnjih privrednih i drugih subjekata iz građevinsko – komunalne branše.

    klaster-panonija

    Na skupu je svečano potpisan sporazum sa udruženjem „Stop mobingu“, koje je predstavljao Žika Živadinović.

    Klaster „Panonija“, da podsetimo, osnovan je kao poslovno udruženje 2013. godine u Novom Sadu, gde mu je i sedište. Od osnivanja do danas članstvo mu je značajno uvećano.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija