• Kinezi voljni da grade auto-put između Zrenjanina i Beograda

    Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sastala se danas sa zamenikom direktora kineske kompanije „Šandong haj spid grup“ Meng Jenom. Sa njim je razgovarala o završetku Koridora 11, ali i o mogućnostima saradnje na novim projektima.   Mihajlovićeva je tom prilikom istakla da dve države imaju odlične bilateralne odnose zahvaljujući […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kinezi voljni da grade auto-put između Zrenjanina i Beograda

    Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sastala se danas sa zamenikom direktora kineske kompanije „Šandong haj spid grup“ Meng Jenom. Sa njim je razgovarala o završetku Koridora 11, ali i o mogućnostima saradnje na novim projektima.

     

    Mihajlovićeva je tom prilikom istakla da dve države imaju odlične bilateralne odnose zahvaljujući prijateljstvu dva predsednika.

     

    – Otvoreni smo za saradnju i na novim projektima, jer krećemo u novi investicioni ciklus i mogućnosti je mnogo. Svi su dobrodošli da ulažu u Srbiju – rekla je ona.

     

    Pročitajte još: Na snazi izmena režima saobraćaja zbog izgradnje obilaznice

     

    Meng Jen je istakao da pomenuta kineska kompanija želi da bude deo daljeg ekonomskog razvoja naše zemlje. On je u tom kontekstu spomenuo i auto-put između Zrenjanina i Beograda.

     

    – Ukoliko želimo da se razvijamo ekonomski, moramo da gradimo puteve. Stoga smo zainteresovani i za nove infrastrukturne projekte u Srbiji, između ostalog i za auto-put između Zrenjanina i Beograda – rekao je on.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]