Ekonomija Vesti Zrenjanin

Još uvek imate priliku da se zaposlite u kompaniji “Aptiv”

kompanija aptiv

Kompanija „Aptiv“, zbog povećanja proizvodnje i otvaranja još jedne fabrike u Novom Sadu, i tokom jula će zapošljavati nove radnike, među njima i iz Zrenjanina.

 

Ova kompanija već zapošljava radnike iz Zrenjanina, a posao nudi i radnicima iz Aradca, Elemira, Melenaca, kao i Žablja, Titela, Mošorina, Knićanina i drugih potiskih mesta iz Banata i Bačke. Svim radnicima obezbeđen je autobuski prevoz, i to od mesta boravka do radnog mesta, i nazad.

 

Svi koji su zainteresovani za stalno zaposlenje u „Aptivu“ više informacija mogu dobiti pozovanjem broja telefona 060/889-25-34. To je broj i za prijavljivanje za posao.

 

Prijavu, sa radnom biografijom, kandidati mogu slati i na e-mail: aptivposao@aptiv.com Kratku biografiju možete poslati i poštom ili lično doneti u sedište kompanije, koja se nalazi u Industrijskoj zoni Sever II, Privrednikova 20, 21000 Novi Sad.

 

Za sve one koji nisu upoznati sa poslovanjem kompanije “Aptiv”, bitna činjenica je da je kompanija globalni lider i jedan od najvećih brendova među dobavljačima automobilske industrije. U „Aptiv“ fabrici u Novom Sadu proizvode se električne instalacije za putnička vozila.

 

Šta je najbitnije što treba da znate o radu u kompaniji „Aptiv“

 

Ono što je prvo pitanje na koje zainteresovani za posao traže odgovor, po nepisanom pravilu je – plata. U ovom slučaju odgovor je lak – „Aptiv“ karakteriše redovna mesečna zarada, zatim plaćeni obrok i regres za godišnji odmor. Radno vreme je osmočasovno, sa dve pauze u toku dana. Već je pomenuto da je organizovan besplatan prevoz od mesta stanovanja do posla i nazad.

 

Za ostvareni odličan timski rezultat, predviđen je i novčani bonus.

 

„Praksa su organizovane obuke za rad u našoj fabrici, koju odlikuje savremeno opremljen i klimatizovan prostor. U krugu fabrike imamo kantinu sa toplim i hladnim obrocima i ambulantu. Velika pažnja se posvećuje bezbednosti na radu, poštuju se svi propisi i svakom radniku sleduje oprema za bezbedan rad“, poručuju iz kompanije „Aptiv“, uz napomenu da one najagilnije očekuje i novčana nadoknada za svakog kandidata koji se zaposli po njihovoj preporuci.

 

A mogućnost napredovanja i rasta osnovne zarade se podrazumeva.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM