• JOŠ NEMA NAVALE ZA SLANJE KOVERTI SA FISKALNIM RAČUNIMA

    ZRENJANIN – U zrenjaninskim poštama nije bilo navale za slanje koverti sa fiskalnim računima u prvom danu nagradne igre Ministarstva finansija, sa zaista bogatim nagradnim fondom. U glavnoj pošti u centru grada čak je juče bilo manje građana nego što je to uobičajeno. Verovatno je jutarnja poledica mnoge odvratila od nauma da se zapute u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JOŠ NEMA NAVALE ZA SLANJE KOVERTI SA FISKALNIM RAČUNIMA

    ZRENJANIN – U zrenjaninskim poštama nije bilo navale za slanje koverti sa fiskalnim računima u prvom danu nagradne igre Ministarstva finansija, sa zaista bogatim nagradnim fondom.

    Đorđo Prstojević

    U glavnoj pošti u centru grada čak je juče bilo manje građana nego što je to uobičajeno. Verovatno je jutarnja poledica mnoge odvratila od nauma da se zapute u poštu.

    Među onim koji su već prvog dana uzeli koverte za slanje fiskalnih računa je Đorđo Prstojević, koji je od službenice na šalteru zatražio čak pet koverata.

    – Fiskalne račune u porodici Prstojević skupljaju deca, kojima ova nagradna igra izgleda veoma primamljivo. Mene i suprugu odmah po dolasku kući salete sa pitanjima ima li računa, pa smo tako već skupili za pet pošiljki. A deca očekuju neko nagradno putovanje i to im je prvenstveno želja, sve drugo ih manje greje – kaže Prstojević i najavljuje da će njegova porodica biti redovni učesnik nagradne igre, a nada se da će biti i dobitnici.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija