• Jedna osnovna i dve srednje škole u Zrenjaninu zapošljavaju nastavnike

    Zrenjaninske škole raspisale su nove konkurse za zapošljavanje, koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin traži nastavnika engleskog jezika. Školi su potrebne i dve spremačice. Informacije o konkursu mogu se dobiti kod sekretara škole i na kontakt telefon (023) 530-856.   Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ Zrenjanin oglasila je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedna osnovna i dve srednje škole u Zrenjaninu zapošljavaju nastavnike

    Zrenjaninske škole raspisale su nove konkurse za zapošljavanje, koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin traži nastavnika engleskog jezika. Školi su potrebne i dve spremačice. Informacije o konkursu mogu se dobiti kod sekretara škole i na kontakt telefon (023) 530-856.

     

    Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika srpskog jezika, za rad na određeno vreme. Zainteresovani se za dodatne informacije mogu obratiti sekretaru škole na telefon (023) 563-840.

     

    Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin zapošljava nastavnika umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi za predmete – Tehnologija zvučno-muzičkog procesa, audio #1, #2 i #3, sa 30 posto radnog vremena u srednjoj muzičkoj školi, i Tehnologija zvučno-muzičkog procesa, midi #1, #2 i #3, sa 30 posto radnog vremena, kao i Osnove dizajniranja zvuka za medije #1 i #2, sa 10 posto radnog vremena.

     

    Otvoren je konkurs i za nastavnike predmeta Tehnologija zvučno-muzičkog procesa #4 – savremena midi kompozicija i produkcija, sa 15 posto radnog vremena, i Savremena harmonija sa improvizacijom i orkestracijom #1 i #2, sa 15 posto radnog vremena.

     

    Pročitajte još: Muzička škola „Josif Marinković“ objavila više konkursa za zapošljavanje

     

    Otvoren je oglas i za nastavnika umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi, na određeno vreme, za predmete Orkestar u osnovnoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, Tambura u srednjoj muzičkoj školi, sa 15 posto radnog vremena, i Čitanje s lista u srednjoj muzičkoj školi, sa 20 posto radnog vremena.

     

    Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole. Broj telefona je 023 561 104.

     

    Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]