Ekonomija Vesti Zrenjanin

Jedna osnovna i dve srednje škole u Zrenjaninu zapošljavaju nastavnike

dijamant posao

Zrenjaninske škole raspisale su nove konkurse za zapošljavanje, koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin traži nastavnika engleskog jezika. Školi su potrebne i dve spremačice. Informacije o konkursu mogu se dobiti kod sekretara škole i na kontakt telefon (023) 530-856.

 

Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika srpskog jezika, za rad na određeno vreme. Zainteresovani se za dodatne informacije mogu obratiti sekretaru škole na telefon (023) 563-840.

 

Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin zapošljava nastavnika umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi za predmete – Tehnologija zvučno-muzičkog procesa, audio #1, #2 i #3, sa 30 posto radnog vremena u srednjoj muzičkoj školi, i Tehnologija zvučno-muzičkog procesa, midi #1, #2 i #3, sa 30 posto radnog vremena, kao i Osnove dizajniranja zvuka za medije #1 i #2, sa 10 posto radnog vremena.

 

Otvoren je konkurs i za nastavnike predmeta Tehnologija zvučno-muzičkog procesa #4 – savremena midi kompozicija i produkcija, sa 15 posto radnog vremena, i Savremena harmonija sa improvizacijom i orkestracijom #1 i #2, sa 15 posto radnog vremena.

 

Pročitajte još: Muzička škola „Josif Marinković“ objavila više konkursa za zapošljavanje

 

Otvoren je oglas i za nastavnika umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi, na određeno vreme, za predmete Orkestar u osnovnoj muzičkoj školi, sa 10 posto radnog vremena, Tambura u srednjoj muzičkoj školi, sa 15 posto radnog vremena, i Čitanje s lista u srednjoj muzičkoj školi, sa 20 posto radnog vremena.

 

Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole. Broj telefona je 023 561 104.

 

Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM