• Jedanaest poslodavaca trenutno traži radnike na različitim pozicijama

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo zapošljava 10 radnika u fabrici u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon poslodavca je 758 753.   Poslodavac „Banat seme“ AD Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedanaest poslodavaca trenutno traži radnike na različitim pozicijama

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo zapošljava 10 radnika u fabrici u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon poslodavca je 758 753.

     

    Poslodavac „Banat seme“ AD Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem 10 radnika u proizvodnji, na određeno vreme.

     

    STR „Baja“ Zrenjanin traži rukovaoca jednostavnih građevinskih mašina, sa dve godine radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Ista firma traži i vozača teretnog motornog vozila, sa vozačkom dozvolom C i E kategorije i dve godine radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 850 71 64.

     

    „WMW“ DOO Zrenjanin zapošljava pet prodavaca za rad na benzinskoj pumpi. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri bravara za rad u Zrenjaninu. Isti poslodavac traži i tri fizička radnika. Poslovi su na određeno vreme.

     

    „Don Don“ zapošljava pet pekara, sa šest meseci radnog iskustva i 10 radnika u pekarskoj proizvodnji. Poslovi su na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Svilanit 023“ traži tri kuvara za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 060 050 84 01.

     

    A DOO „Grand group“ Bačka Palanka zapošljava pomoćnog kuvara i servira za rad u Zrenjaninu na određeno vreme.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin zapošljava tri vozača sa C i E kategorijom za rad u međunarodnom transportu. Posao je na određeno vreme.

     

    „Inex plus“ DOO Beograd traži pet čistača prostorija za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

     

    Studio za kreativno odrastanje dece „Winnie the Pooh“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem vaspitača, na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 061 500 00 25.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]