• JAVNI POZIV ZA IZBOR PROCENITELJA IMOVINE „ŽITOPRODUKTA“

    ZRENJANIN – Dušan Lazić, stečajni upravnik „Žitoprodukta“, objavio je javni poziv za izbor procenitelja imovine ovog zrenjaninskog preduzeća. – Rok do kad mogu da se prijave licencirani procenitelji je 17. februar – rekao je Lazić za portal zrenjaninski.com. – Kod odabira procenitelja važnu ulogu svakako će, osim cene, imati i rok do kada se može […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    JAVNI POZIV ZA IZBOR PROCENITELJA IMOVINE „ŽITOPRODUKTA“

    ZRENJANIN – Dušan Lazić, stečajni upravnik „Žitoprodukta“, objavio je javni poziv za izbor procenitelja imovine ovog zrenjaninskog preduzeća.

    – Rok do kad mogu da se prijave licencirani procenitelji je 17. februar – rekao je Lazić za portal zrenjaninski.com. – Kod odabira procenitelja važnu ulogu svakako će, osim cene, imati i rok do kada se može završiti procena, dodao je Lazić i istakao da konačnu reč u odabiru ima Odbor poverilaca.

    „Žitoprodukt“ je u stečaju od februara prošle godine zbog blokade računa, a dugovi su procenjeni na više od milijardu dinara.

    Inače, „Žitoproduktom“ je poslednjih godina upravljala država preko svog zastupnika. Vlasniku Đorđu Božiću, biznismenu iz Surčina, sudskom odlukom zabranjeno je finansijsko raspolaganje imovinom, a sudski spor, kojim bi imovina, do koje je Božić stigao privatizacijom, bila trajno oduzeta, vuče se godinama. U paketu koji je Božić kupovao na čudan način nalaze se i druge firme, a ne samo zrenjaninski „Žitoprodukt“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija